Gone in 60 seconds

Det är den enda filmen jag kan se utan att störa mig på Angelina Jolie.

En av mina favoritfilmer, vet inte varför. Tror nog det beror på de mycket snygga bilarna. Inget man ska titta på när man är hungrig eller liknande.

Har varit hos Jenny en sväng. Var tänkt att ta en sväng via Kåren och kika på efterföljderna till Caps-turneringen. Men, en del spelade in och jag valde att åka hem. Vissa saker ska man lämna och inte fråga för mycket. Kanske lika trevligt att låta saker och ting koka ihop medans man gör något annat för att se resultatet lite senare. För jag har mina aningar..

För övrigt vaknade jag rätt sur idag, vilket gjorde att resterande av min dag var rätt grinig, eller tills jag fick träna. Var via Friskis och gymmade lite. Mycket skönt och befriande.

Har hört det ena och det andra idag som spädde på mitt humör. Men, det släppte.

Borde eg skriva ett långt inlägg om glasberg, oansvariga föräldrar och mycket annat. Men, det finns en risk att jag klampar på för många människors tår då, så jag får se. Trots att jag har flyttat bort från Åland, så finns det några som därifrån som läser vad jag skriver. Och jag vill inte bli påhoppad av en gravid i min ålder när jag handlar på Kantarellen, så jag låter det vara osagt.

Nej, nu mera film och sen sova.

Ha det!

/T


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0