Jag och min soffa

Idag har jag spenderat mer eller mindre hela dagen i soffan. Har skrivit min projektrapport också. Blev inte som jag hade befarat heller. Skönt! Får se om jag fick den inmailad ordentligt, min web-mail vill inte riktigt med min dator.

Har sett på lucia på tv tidigare ikväll. Mitt endra luciatåg på två år. Förra året var jag och mamma till sverige och julhandlade, så då såg vi inget heller.

Har köpt pepparkaksdeg också. Känns hemskt att säga det, men jag har KÖPT deg. Visst, jag har redan lagat en omgång pepparkakor (varav hälften brändes), men ändå. Fast, den här degen är inte till för att ätas, utan ska bli till ett pepparkakshus. För det äter man ju ändå inte, då kan man köpa ogod köpedeg (min mamma har lärt mig att man inte får säga äckligt om mat, därför får degen heta OGOD).

Satt och kikade i min pepparkakshusbok idag. Funderade på vilket jag ska göra. Är lite sugen på att baka Eiffeltornet, men samtidigt vill jag baka leksaksbutiken. Får se om jag orkar laga två.. Kan ju ha ett hemma hos mamma och ett hos Edo. Frågan är bara hur jag ska få dem att hålla ihop hela vägen hem till kobben? Vad är smartast här nu? Att ha det ihopklistrat eller frakta det i delar och klistra ihop det hemma? Hmm?

Måste fundera.

Nej, nu ska jag återgå till min soffa och se vidare på filmen på tv.

Ha det!

/T


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0