Mellandagsrea

Sitter på båten hem igen. Har varit på mellandagsrea med mamma (och halva ålands befolkning). Var packat till max imorse. Fick en av de sista platserna bak i aktern. Slapp hursom hyllan, men nu blev vi inpackade där istället.. Hmpf.

Hittade inte det jag sökte mest efter i Täby, men däremot så tror jag att jag nu har en fulländad klädsel tills torsdagen. Så, jag slipper gå naken.

Är trött, trött, trött. Ska bli skönt att få komma hem. Ta en sväng via Malin (om de fortfarande är kvar) och sen iväg mot lägenheten och en varm dusch.. Ska försöka komma ihåg lite simkläder, hade tänkt simma imorrn på Mariebad med Edo. Skulle vara rätt skönt att få röra på sig och att samtidigt få upp värmen ordentligt!

Känner hur stressen inför hemtentan växer. Måste börja nu snart. Och jag som lämnade en av böckerna kvar i sundsvall efter att jag trodde att den inte behövdes. Illa, illa. Nå, jag får väl komplettera när jag kommer fram. Det värsta som kan hända är att jag blir underkänd och får skriva om. Inget annnat.

Har ingen lust att åka igen om en vecka. Det är ju så bekvämt att vara hemma hos mamma och på åland. Det är ju kallt i Sundsvall! Dessutom så måste jag då kanske göra lite mera än att bara förflytta mig mellan soffan och  sängen. Eller sängen och schäslongen om jag är i lägenheten. Hmm..

Nej, nu ska jag surfa vidare, sen är det strax dags att börja kliva av båten, men först ska mamma komma in på passagerarsätet fram genom att klättra genom bilen. Kan bli rätt kul att se.. Förlåt, men sant. Hehe

Ha det!

/T


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0