Inget nytt
Har inte hänt allt för mycket här i Nacksta. Har suttit en stund på balkongen innan jag cyklade ner till Friskis för att lära mig receptionen. Var på riktigt dåligt humör innan jag kom ner dit, men efter att ha varit där i två timmar blev jag på bättre humör. Ska dit och jobba på torsdag igen.
På väg hem från friskis unnande jag mig att köpa ett nummer av Allt om Mat. Så efter att jag kom hem satte jag mig på balkongen och njöt av att läsa lite recept och sluka lite kycklingsallad som jag slängde ihop. Blev rätt nöjd med själva salladen, så här kommer ett "recept";
1-2port
1 kycklingfilé (Pirkkas honungsmarinerade)
lite kall kokt pasta (typ två små nävar okokt)
isbergssallad (sådär lagom mycket)
gurka
tomat
röd lök
majs
morot
fetaost (ev.)
Dressing;
creme fraiche (går nog bättre med gräddfil)
curry
Stek kycklingen helt genom och skär den i mindre bitar. Blanda den med den kalla pastan och grönsakerna skurna i tärningar (förutom moroten som jag gjorde långa bitar av mha skalaren). Blanda till dressingen och smaka av.
Så, det var min middag.
Ha det!
/T
På väg hem från friskis unnande jag mig att köpa ett nummer av Allt om Mat. Så efter att jag kom hem satte jag mig på balkongen och njöt av att läsa lite recept och sluka lite kycklingsallad som jag slängde ihop. Blev rätt nöjd med själva salladen, så här kommer ett "recept";
1-2port
1 kycklingfilé (Pirkkas honungsmarinerade)
lite kall kokt pasta (typ två små nävar okokt)
isbergssallad (sådär lagom mycket)
gurka
tomat
röd lök
majs
morot
fetaost (ev.)
Dressing;
creme fraiche (går nog bättre med gräddfil)
curry
Stek kycklingen helt genom och skär den i mindre bitar. Blanda den med den kalla pastan och grönsakerna skurna i tärningar (förutom moroten som jag gjorde långa bitar av mha skalaren). Blanda till dressingen och smaka av.
Så, det var min middag.
Ha det!
/T
Kommentarer
Trackback