Chock!

De vann!? 2-1. VA?! de tog tre poäng. Kul att vara på en match som gick bra! Hoppas att det lossnar nu till sist. Iaf inför de sista matcherna!

Har "återupptäckt" Robyn. Har alltid gillat henne. Tyvärr har mitt intresse gått i vågor i samband med hennes skivsläpp. Minns att jag och Tomas lyssnade halvt sönder hennes senaste skiva på Robert's, första sommaren. Och som med annan "Robert's musik" så påminns jag alltid om den tiden då jag lyssnar igen på låtarna. En låt som har fastnat igen (och som om jag kommit ihåg den för något år sen, skulle ha gått på repeat) är Should Have Known. En riktigt bra låt! En annan låt som jag tycker att Robyn gör ba är Alice Babs Regntunga Skyar. Önskar  att jag kunde sjunga så..

För den som inte vet hur den går så kommer den här;



Hon kan verkligen sjunga!! Wow!

Imorrn ska jag stiga upp tidigt och städa ur min bil (behövligt!) innan jag lämnar in den på service.. Ska även försöka hinna med lite det ena och det andra. Bla beställa mina studentfoton och tackkort.

Så nu ska jag lägga fast mina ögon och sova. Godnatt.


/T


Helgen

I fredags blev det en promenad iaf för mig. Hittade inte mina inneskor (letar fortfarande). Blev inget Avancia. Orkade itne slå upp busstidtabellerna på internet och allt. Så det fick vara bra med att gå här hemma.


Fick hjälp av Matte att starta min bil. Köpte även nytt batteri dit bilen när den väl rullade.. Men tro inte att problemen är över för det! Nej, nej. Ska lämna in den på service på samma ställe som jag hade den för två år sen. Lite roligt/skumt att det är precis samma fel som då.. Suck! Men jag ska få låna Mattes bil om jag vill.


Fredaen blev en lugn kväll. Försökte få min dator att fungera ihop med tvn. Gick bra tills jag ville ha ljud. Då sket det sig.. Så det blev att kika på finalen av "A Shot of Love". Rätt person vann enligt mig!


Igår blev det mest att ta det lugnt. Städade lite grann i mitt rum. Hann snacka lite skit med Mie också. Hon verkar trivas som fisken i vattnet där nere! Vad kul! Måste åka ner och hälsa på henne något! Måste åka runt lite och hälsa på folk. Kanske jobba lite i Falun som jag hade lovat.. Haha. Blev att äta thaimat och våfflor. Hann även kika på The Love Guru, perfekt hurmor om man är bakis (vilket så inte var fallet). Men den gick ner iaf.


Idag blir det nog lugnt igen. Ska på fotboll senare ikväll med Malin. Hoppas på en vinst, eller iaf en poäng. Så det finns något bra med det där laget.. Ska kanske komma lite tidigare till matchen också. Inte till andra halvlek som i onsdags.


Nu ska jag dricka kaffe. Ha det!


/T


Samband

Nu har jag hittat en ny underbar sida; Kenny Begins! Som den sanna nörd jag är funderar jag allvarligt på att åka till sverige och gå på premiären av filmen den 30 januari. Vet inte om jag får någon med mig, kanske Tomas. Måste fråga..

Igår var jag på personlamöte på TV. Rätt så kul att träffa så gott som alla. Anmälde mig till personalfesten också, vet inte riktigt 100 om jag ska gå än. Är ju bara inhoppare så.. Ingen annan av barnflickorna ska så. Får se hur det blir. Är lite smått sugen på att gå till ett annat ställe också. Men, man kan alltid vara med på dagen och sen dra vidare. Har inte fått klartecken än med hur mycket jag ska betala för att träna på TV än. Så tills vidare tror jag nog att det får bli Avancia.
Var på väg dit imorse, men när jag vaknade ösregnade det. Inte så kul att cykla då. Speciellt när min regntäta jacka är inlåst i min bil i stan.. Försökte även luska ut när bussen gick in till stan. Men, jag minns inte tiderna längre, tror att de har ändrat lite på bussturlistan sen sist jag åkte buss (2 år sen).

Allt detta pga en trasig bil. Hmm. Men så fort jag får igång bilen igen, då ska jag dra igång igen med träningen. Om jag inte kastar mig på cykeln nu dvs. För nu regnar det inte. Ska fundera..

Helgens planer är inte så stora. Ska se lite film och äta våfflor. Resten runt kommer med tiden..

Nu ska jag leta fram mina inneskor. ha det!

/T

Strandsatt

Ja, så känns det iaf. Jag som är van att alltid kunna ta bilen om jag vill. Men nu när jag inte har någon bil, då känner jag mig strandsatt! Visst, det finns tider då jag har varit utan bilen tidigare, men då kunde jag iaf låna mammas, Mattes eller någon annans. Men nu har jag ingen. PANIK!! Nja, kanske lite överdrivet. Men nog känns det konstigt.

Har iaf raggat skjuts inför kvällen, ska på personalmöte till TV. Ska få åka med Frida. Nice! Jag har inte åkt med henne än, har inte heller sett hennes vrålåk, så det kan bli kul! Ska bli kul att få träffa resten av gänget också. Nog för att jag vet på ett ungefär vilka som jobbar där, men inte riktigt alla. Kan bli kul mitt i allt tack-nej-tack-vi-har-redan-tillsatt-tjänsten-men-tack-ändå-för-din-ansökan.

Undrar om jag ska ta den där turen ut i skogen som jag har planerat i några dagar nu. Är grymt sugen på svamp och jag vet på ett ungefär var jag kan hitta. Vet inte annars vad jag ska göra idag. Har lite tomt på planer..

  Nu blir det att kika lite Project Runway, sen kanske skogen då.

Ha det!

/T

Nisse

Nu har Nisse gett upp. Verkligen gett upp. Min batterilampa har lyst i några veckor, men jag har försökt ignorera det ett bra tag. Men nu så gav den upp. Idag när jag skulle skjutsa Kah ner till båten och det var bråttom, då gav han upp. Inte en suck utan nada. Stackars liten. Ska försöka köpa nytt batteri och ge den första hjälp genom starthjälp. Hoppas på att det fungerar!

Men går det inte så har Matte erbjudit Pärlan II åt mig. Så vem vet?

Nu ska jag gråta en liten tår, sen försöka hitta en lösning på problöemet.

Ha det!

/T

Tisdag 260808

Hejhej!

Idag har jag gjort en del. Börjar så småningom, i väntan på jobb, känna mig som en liten hemmafru. För idag efter mitt läkarbesök var jag först och storhandlade och sen städade jag hemma. Lite dammsugning och lite fix här och där. Sen har jag även fixat middag och klippt klart gräsmattan.

Fick halvt om halvt ett svar på varför jag har varit sjuk, har ngn sorts streptokocker. Blev satt på penicillin. Suck! Men skönt att snart få bli av med förkylningen!

Sitter och kikar på lite tv. Slökikar mest. Hittade häromdagen min dvd med Carmen Electras "Strip Aersobics". Bara jag skulle få det att fungera i vardagsrummet skulle jag titta med och försöka träna lite till. Men så länge som jag är sjuk så får det vara.

Imorrn är det dags för IFK-match. Hoppas att det går vägen! Om det går dåligt vet jag inte om jag vill gå på fler matcher. Tror jag får Poffi med. Kul med någon som man kan sitta och skrika åt spelarna med.. Hehe.

Nu ska jag fixa något att äta, sen kika lite tv och ta det lugnt.

Ha det!

/T

Måndag 250808

Imorse var jag duktig och steg upp tidigt för att få en tid till Hälsocentralen. Trots att jag ringde vid 8 fick jag sitta i telefonkö en bra stund. När jag väl kom dit blev det några provtagningar. Ett negativt (ska få ett nytt resultat imorrn) ett halvt om halvt positivt. Tyvärr så ska jag måsta kolla upp det lite till, så det blir nog att försöka boka en ny tid till läkare. Så upp igen imorrn bittit med tuppen.

Var även iväg och tittade på dansen ikväll. Vågade inte vara med pga min förkylning och när jag inte eg är anmäld. Ska ringa rektorn imorrn och höra om jag får komma tillbaka. Skulle vara lite konstigt om jag inte skulle, men man vet aldrig med Åland..

Såg filmen Love Guru tidigare. Helt ok, Som vanligt med en film Mike Myers kan man förvänta sig en hel del skratt. Kanske lite väl förutsägbar då och då. Men i det stora hela helt ok. Funderar på att kika på What Happens in Vegas (igen), fast den här gången med mycket bättre kvalité.

Ska masa mig till köket och fixa något att äta, sen blir det filmtajm. Ha det, godnatt!

/T

Söndag

.. har varit en lugn dag. Imorse när jag vaknade kändes det som om jag hade varit ut på en riktig krogrunda kvällen innan. Jag var grymt trött och kände mig väldigt groggy. Hade planerat in lite grejer, men jag lade mig framför tvn och sket i planerna. Allt för att samla ihop lite krafter och ork inför födiskaffet. Som förövrigt var helt ok. Lite kallt att sitta ute, men med en filt gick det bra.

Efter turen till morbror och Paula träffade jag Matte för lite käk. Rätt trevligt att träffas och snacka lite skit. Blev även en åktur med bilen och glassätning under åkturen. Skönt för halsen med kall glass, tyvärr så blev jag att frysa lite mer.

När jag kom hem hittade jag den perfekta tröjan att ta på sig; min pappas gamla. Använde den mycket för några år sen, men nu har den legat i glömska tills häromdagen. Har en bild:

 

 Den är riktigt varm och skön. Perfekt för mysstunder i soffan med mjukisar.

Ska gå isäng tidigare mot vad jag brukar, ska upp tidigt imorrn och försöka få en läkartid. Orkar inte gå med halsont och förkylning längre. Måste gå att göra något! Så nu ska jag sova. Godnatt

/T

Sjukläget och utgång

Kom nyss hem från stan. Körde, skönt att slippa lämna bilen och jag hade ändå ingen ork. Sitter som halva Åland vaken och kikar på när Janne Holmén springer. Blir nog att sova lite nu och då.

Som sagt blev det en liten utgång för mig ikväll. Men, en lugn sådan. Pga min förkylning blev det bäst så. Men det är nog illa. För jag börjar tycka att min hostemedicin är god. Och ingen hostmedicin är god (förutom Kråkan då). Så jag drack en Battery, en Red Bull och en massa vatten på krogen. En skön kväll egentligen! Var ut med Matte, Dadde (kusin) och Johannes. Helt ok gäng. Var längesen jag träffade dem dessutom, så varför inte slå två flugor i en smäll?

Men, jag orkade inte hur länge som helst. Måste få sova lite grann. Imorrn blir det nya tag igen. Ska på födelsedagskaffe till min morbror och hans fru (som sagt). Till det behövs att jag är utvilad!

"Återupptäckte" en låt med Röyksopp häromdagen;

Only this moment
Holds us together
Close to perfection
Nothing else out there
No one to guide us
Lost in our senses
Deep down inside I know our love will die

Only this moment
Holds us together
Lost in confusion
Feelings are out there
Scared of devotion
Doubting intentions
Deep down inside I know our love will die

Stay or forever go
Play or you'll never know
What heaven decided
You can't deny it's
All you've been waiting for


Stay or forever go
Play or you'll never know
Your spirit's devided
You will decide if I'm
All you've been waiting for

Clouds in my head have been parted with grace
By the voice of an angel revealing her face
And her words they make sense and I do understand
Falling in love isn't part of a plan

Forces within me mix reason with lust, but
I'll try to accept it and not make it worse
'Cause I know I might loose it by taking the chance,
[But] love without pain isn't really romance

Only this moment
Holds us together
Close to perfection
Nothing else out there
Always beside her
Trusting my senses
Deep down inside I know love will survive

Only this moment
Holds us together
Close to perfection
Nothing else out there
Always beside her
Trusting my senses
Deep down inside I know love will survive

Only this moment heter låten.

Nu maraton och sömn. Godnatt.

/T


Addiction

Ja, nu har jag fastnat igen för låten Addiction.. Eller iaf för raden; "You make me smile with my heart"

Igår blev det att kika lite Jönssonligan och The Weddingsinger. Var längesen sist på båda. Så det vara bara trevligt med en liten återtittning (eller vad det nu heter).

Efter att jag hade skjutsat hem Kah igår åkte jag på uppköp av ostbågar, som senare tröståts under tittning av Sex and The City. Fungerade sådär. Efter en ny kur Night Nurse somnade jag som en liten spädgris och vaknade någolunda utvilad.

Har varit ut en sväng och åkt bil med mamma. Köpte ny digibox nu när även min tv fungerar. Har fixat present åt min morbror som har fyllt år. Imorrn blir det kalas. Hoppas på tårta. Men känner jag hans fru rätt så blir det inget i stil med kaloribomb, möjligtvis lite glass. Nej, jag VILL HA TÅRTA!

Sitter för tillfället och följer med spjutfinalen. Är lite sugen på att kika på hela maran inatt och glo hur det går för Janne Holmén. Får se hur det går. Kanske blir en sväng ut och träffa lite folk. Får se hur det blir. Beror på min hals.

Nu ska jag fortsätta kika spjut och kanske lite höjdhopp.

Ha det!

/T

Hemsk natt

Usch! Inatt känns det som om jag inte har fått en endaste blund. Jobbigt att vara sjuk! För tillfället knaprar jag Alvedon/Ibumetin/Panadol som godis. Men jag vill inte ha ont i öronen igen! Räcker med att de förstörde min natt. De ska inte få förstöra arbetsintervjun idag!

Planerna inför helgen är inte så stora. Kah åker imorrn till sverige. Så det lär bli en lugn kväll. Imorrn är det auktion i Finström. Skulle vara kul att åka! Har inte varit på auktion på hur länge som helst. Kan bli ett bra sätt att avsluta sommaren på. Och vem vet? Jag kanske kommer hem med ett riktigt kap?

Syrran kom in i Ekenäs! Kul för henne! På något sätt känns det som om det är lite närmare än när hon var uppe i Vörå eller nu i Närpes. Kanske jag får se henne lite oftare? Hoppas på det!

Nu ska jag börja göra mig i ordning inför intervjun. Ska försöka smitta så många barn som möjligt.. Haha. Eller, nja nej. Det är elakt! Efter det ska jag hem och sova igen.

Ha det!

/T

Äntligen TV!

Äntligen kan jag se på tv i mitt rum igen! Min farbror var hit och fixade lite (elektriker), så nu kan jag äntligen kika på OS i mitt rum, utan att störa mamma mitt i natten.

Idag var jag på fika med Gustav. Trevligt att träffa honom igen! Blir på så bra hurmör då. Var längesen sist, visst. Vi har hållit kontakten lite då och då via mess och mail. Men, det är ändå alltid roligare att träffas "på riktigt" och få prata. Sist vi träffades för fick var i Uppsala, så det fanns en del att prata om.

Imorrn ska jag på en ny arbetsintervju, eller intervju och intervju (den gjordes över telefon i stort sett). Jag ska eg och visa upp mig, så de får ett "ansikte". Kan bli trevligt.

Idag har min hals blivit värre, öm och svullen. Så kvällen kommer att spenderas i min säng. Med lite OS och en hel del film. Några påsar finrexin ska jag nog få i mig också. Kah var snäll och köpte åt mig tidigare idag. Istället för kaffe (eller liknande) drack vi varsitt glas finrexin tidigare. Haha

Nu ska jag återgå till Project Runway och chipsen jag har breve mig.

Ha det!

/T

Jobb, jobb, jobb

Idag har jag varit på en arbetsintervju. Emma har kirrat så att jag och Malin kanske ska få komma på en till. Ska ev ta över Emmas och Stinas gamla jobb på TV. Kan vara rätt nice att få träna gratis, för att passa lite barn.

Idag har jag även varit på en fika med Fia, Malin, Mie, Erica, Johanna T, Johanna N. Rätt trevligt att träffas en sista gång innan alla sprids för vinden. Var en sväng via Emmaus också. Fick mig ett gott skratt när jag och Mie provade matchande klänningar, jag rosa, hon mörkblå. Båda i klassisk 80-tals modell; dvs axelvadd och knappar lite här och var. Tror att Fia har en bild..

Nu ska jag kika klart på OS, sen så småningom börja laga middag.

Ha det!

/T

Överraskande post

Dra min bakönges! Eller vad jag nu ska säga.. Idag när jag hämtade posten fick jag mig ett minst sagt oväntat brev (eller det var både till mig och syrran). Vi fick en inbjudan till min kusins bröllop!! Visst, nog trodde jag att de skulle gifta sig, men inte nu redan. Kanske om något år. Men tydligen. Är riktigt glad för deras skull! Om inte annat, en bra julklapp till varann (det ska ske på julafton).

Har svårt att hitta ord, men jag är mest bara glad! Wow! Kanske man skulle ta och börjar fundera på kläder så småningom? Hmm..

Har kommit på att jag kanske skulle höra av mig till Dansskolan. Jag är sugen på att fortsätta dansa, och om jag ändå blir kvar här på holmen, så varför inte? Fast, det skulle nog sitta bra med ett jobb också.

Nu ska jag fortsätta kika på tv och höjdhoppsfinalen.

Ha det!

/T

Nya tag!

Min förkylning har fortfarande inte släppt! Host-host, snörvel-snörvel. Vet inte om det var skutan som  smittade mig. Tror lite på det. Haha. Eller, jag vill tro på det.

Måste sätta mig och söka jobb igen! Det här går inte för sig att bara vara hemma och dra benen efter sig! Visst, det är rätt så trevligt att kunna göra lite vad jag vill just nu. Men, det är inte trevligt för min plånbok! Hmm. Måste, måste, måste!

Idag är det tänkt att jag ska träffa Matte på en fika och en biltur till Geta. Kan tyvärr inte hoppas på fint väder, då det duggregnar. Men det är aldrig fel att simma när det regnar! När jag var yngre, då var det perfekta tiden att simma (vattnet kändes varmare då). Att handduken eller mamma blev blöt pga regnet, det tänkte vi inte på. Så länge som vi fick simma.

Kom på först igår när jag pratade med Mie hur långt bort hon ska flytta. Det är ju skitlångt! Jahapp. Hoppas på att hon kommer hem lite nu och då bara! Men, det kommer nog att bli lite tomt här hemma utan Mie. Eller, det kommer nog att bli tomt överlag. Mie till Varberg, Emma till Uppsala, Fia och Johanna tillbaka till Örebro, Jenny till Visingsö, Erica till Falun, Poffi till Nice. Det är bara jag och Malin kvar nu. TOMT!!

Nåja, nu ska jag äta något till frukost, sen leta mera jobb.

Ha det!

/T

Inofficiell kräftskiva

Igår blev det avskedsmiddag. Först var det tänkt att vi skulle fira mig och Mie (i förväg), men vi ska nog ta det någon gång senare när vi alla är hemma. Middagen blev till kräftskiva inkl hattar och haklappar. Och jag kan säga att vi var grymt snygga!

  Fia med hatten, haklappen och kräftan i högsta hugg.    Emma och kräftorna

 Mie med dagens middag.

Senare blev det lite spel och lek inne i lag.

 Fia, Malin och Johanna; LAG BLONDINERNA   

Emma och Poffi; LAG RÖK 

Jag och Mie; LAG PARTYHATT

Efter lite lek och spelande blev det utgång. Först Indigo sen Arken. Men det var inge vidare med folk någonstans. Lite trist, hade hoppats på mer folk. Blev tidig hemgång. Var trött och det var en dag därpå också.

Idag har jag mest legat och slappat. Åt upp resterande kräftor tidigare. Helt ok. Har kikat på en del film också. Mer än så tänker jag nog inte göra idag. Utan, stanna framför tvn och dega.

Ha det!

/T

Ledsen och besviken

Jag förstår inte hur många gånger till jag ska behöva förklara mig. Det verkar inte spela någon roll, inget verkar bli förstått. Suck! Men nu är jag verkligen ledsen och besviken. Tack för den, men den sved. För den visste var den tog.

"Det är över nu"

NU vill jag resa!

Skumma ställen för smärta

Idag har jag inte gjort mycket och gjort en del ändå.

Har varit med mamma och firat mormor på hennes födelsedag. Moster hade knåpat ihop lite kakor. Nami! Fast, tyvärr är jag inget stort fan av cheesecakes. Jag har fått för många i mig.. Men Doriskakor är en given höjdare, och klart att de ska vara med då mormor fyller år (hon heter Doris).

Har även varit på vernissage för en bok som mamma hjälpt till med, en ny historiebok för mellanstadiet. Rätt trevligt. Men jag gick efter en stund. Sen blev det biljard (en vinst, en förlust, det tar sig sa mordbrännaren!) och fika på stan.

När jag kom hem försökte jag kunna följa OS från mitt rum. men det gick sådär. För jag måste dra lite kablar från vardagsrummet. Men, det har fungerat tidigare, så varför inte nu? När jag låg på golvet under tvn i vadagsrummet och letade rätt på kablarna fick jag sendrag. Men inte på något vanligt ställe (typ tå, fot, vad), utan i axeln! Jag som inte brukar klara mig utan sendrag skrek som ett litet barn där jag låg. Eller axeln och axeln, muskeln mellan axeln och nacken. Så jag tror nog att det ska bli ett besök hos en massör nu snart.

Till råga på detta, tror ni inte att det inte fungerar att titta i mitt rum då?! Nej! Så nu har jag klockan på att ringa när det jag vill se börjar, så ska jag stiga upp och titta.

För övrigt har jag gått och nynnat på lite låtar på jobb som gjorde att mitt musikutbud på datorn utökades en hel del. Bla Veronica Maggio (Stop) och Bo Kaspers Orkester (Människor som ingen vill se). Bo Kaspers-låten lyssnade vi på i skolan en gång, Veronicas har fastnat efter en reklam.

Bo Kaspers-låten har en bra text också;

"som inte har någon lust att lämna mig i fred
det finns människor som ingen jävel vill se
som inte har någon lust att lämna mig i fred
det finns människor som bara gud orkar med

det är dom utan hopp det är dom utan mat
som inte finner nått skydd som inte har någon stad
som supit upp sina pengar som ljugit bort sin familj
det är dom fattiga fula som inte vill passa in"

Även Veronica Maggios låt har bra text;

"Men öppnar du den där dörren, ta på dig skorna, måste jag ta sönder dig
För mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig

Jag måste stoppa dig, stoppa dig, stoppa dig
Jag tänker stoppa dig, stoppa dig
Snälla förlåt mig, låt mig förklara, bara stoppa dig för"


Nu kanske det borde vara dags för mig att sova, om jag ska orka upp igen där vid 7-tiden för att kika OS och kanske fixa tillbaka tvn igen?

Ha det, godnatt!

/T

Hemma!

Nu är jag hemma igen från jobb. Skönt! LIte smått tråkigt och sorgligt att det är över. Har haft jättekul och skitroligt vissa dagar på den där skutan. Igår efter stängning hade vi avskedsöl och födelsedagsfest för Linda som fyllde år. Jättetrevligt! Usch vad jag kommer att sakna folk! Hade med mig kameran, så några bilder blev det. Ska lägga upp några.

 Lindas tårta. Jättegod! 



De som jag kommer att sakna mest; Magnus och Björn.

Nu ska jag masa mig ur sängen, sen in mot stan. Sen vidare på födelsedagskalas hos mormor.

Ha det!

/T

Nytt på skutan

Här händer det inte allt för mycket. Jobb, jobb, jobb. Mycket gäster, men det har lugnat ner sig nu. Så nu kan man börja ta det lite lungare på kvällarna, under middagen. Härligt!

Imorse var jag uppe redan vid halv 9, fast jag börade 12. Var bla hem en sväng och hämtade lite grejer jag hade glömt. Hann även dricka lite morgonkaffe med mamma. Gott att få sig en vettig kopp kaffe. Kaffet på den här skutan smakar som det gör. Även om det är svenskt. Så jag var nöjd med det.

För den som är intresserad så kommer jag hem natten mellan måndag och tisdag. Skönt! Så mina dagar ombord är räknade. Ska bli skönt att få komma iland för ett tag nu!

Nu ska jag äta lite dessert, sen hytten och kika på os.

Ha det!

/T

Måndagen

Var hur trevligt som helst att träffa Tomas! Som vanligt när vi inte har träffats på ett tag gick munnarna i ett. Tur att vi inte satt inne på Svarta Katten. Skulle nog ha blivit några sura miner från alla Lattemammor över vårt grova språk och höga skrattande.. Efter det en runda på stan, blev jag som vanligt på köphumör när jag är med Tomas. Haha. Men jag lyckades hålla mig idag. Men nog kan jag säga att suget efter att skaffa en spelkonsol, i stil med PS2 är stort! Men, det får bli när jag vet vad som sker i höst.

För övrigt har jag fått tillbaka min Nile City-vhs, del 2. Så nu ska jag kika lite på de sista avsnitten. Den har legat hos Tomas i några år. Nog för att jag har haft alla avsnitt på datorn, men det är en liten annan känsla att se på vhs.

Får se om det blir utflykt till Norrköping nästa vecka eller om jag stannar hemma. Vi får se. Före det ska jag jobba min sista vecka. Ska bli skönt att få gå iland! Orkar inte med att jobba vekca/vecka längre! Finns lite annat som hägrar och jag kan snart inte längre göra det för pengarnas skull. Tyvärr.

Var ut en sväng till Gregersö och hälsade på idag. Mie är och jobbar på augustiskribban. Kul att komma dit igen! Gregersö som var mitt "sommarhem" för några somrar sedan. Jag minns fortfarande var allt finns. Speciellt kakgömman. Haha. Även var man hittar den bästa rabarbern eller var ormarna bor.

Har nyss kikat på HippHipp, paw rihk-tit. Var så längesen, så jag såg om den. Många godbitar, bla den här;



Nej, nu ska jag ta och kika lite tv, sen blir det nog att se en film till.

Ha det!

/T

Helgen

Lördagen blev lugn, som jag hade trott och hoppats på.


Först en fika och lite biljard på stan. Sen middag och gott sällskap på Indigo. Hem lite fix och byte av kläder och tillbaka til Indigo. Träffade lite folk från min gamla högstadieklass också. Men att försöka förklara, småfull, för dem som är dyngraka, varför jag inte kom med på middagen blev bara skit. Men, om ni någon gång undrar, så har jag redan berättat det i något tidigare inlägg. Så läs på!


Även Mie och Johanna kom ut. Men efter den klassiska Kalmarnästimmen dvs.. Haha. Träffade Emma med. Så en del av KG var ute. Gick hem redan vid 2tiden. Var trött och längtade efter sängen.


Igår blev det mest att ligga i sängen och dra sig. Skönt! Där vid 5-tiden började magen kurra och tanken på att laga middag vaknade. Lite senare begav jag mig till Krille med Kah för att kika lite film. "The Cleaner". Helt ok film.

Idag blir det att träffa Tomas för fika. Var längesen sist! Har en hel del att prata om! Så, det lär blir en långfika. Sen ska hela huset vändas på rätt efter det kaos som råder här. Nu ska det blir rent!

Först lite frukost, sen vidare mot stan. Ha det!

/T


Mulet

Jag som hade halvt planerat in en dag på stranden. Men nehepp, får bli en annan dag.
För just nu är det mulet. Vaknade för några timmar sen av att det regnade. Skönt!
Kanske jag slipper spirnga runt huset och vattna lika mycket nu då?

Men planer går att göra om. Så en fika på stan verkar bli alternativet.
Var och när och hur, det får vi se sen.

Vet inte om jag ska gå ut ikväll eller inte. Skulle vara kul, men det verkar som om ingen annan
vill, vågar, kan. Så det blir nog en lugn hemmakväll för mig igen. Ska försöka
höra runt lite med hur planerna ser ut. Jag vill gärna gå ut. Nu när det borde vara lite lugnare,
så man slipper pressa sig fram mellan baren och stolparna uppe på Indigo. Men, men.
Vi får se hur det blir.

Nu ska jag äta frukost, sen börja telefonterra folk ang kvällen.

Ha det!

/T


Några rader

Ska skriva några små rader innan jag somnar.

Idag har jag varit via stan med Mie. Först en stunds solande på Lilla Holmen, sen fika på stan. Rätt trevligt. Tyvärr var det nästans för varmt. Smart som jag var så tog jag inte en glass eller liknande. Hmm..

Har varit duktig och har nästan allt klart inför den 12e och besöktet till Norrköping. Pratade med Julia idag så. Skulle få låna hennes lägenhet. Det är lite smått som ska ordnas, tex hur jag tar mig dit och därifrån och hur jag får med mig allt från båten.. Har även knåpat ihop en arbetsansökan som backup-plan. Får se hur det blir med den saken.

Tänkte ha en hemmakväll ikväll för mig själv, men efter ett tag fick jag sällskap av Kah. Tji fick jag som hade tänkt vara ensam. Haha. Fast, ibland är det trevligt med sällskap också.

Har sett några avsnitt Nile City ikväll. Var längesen sist. Men jag minns fortfarande små godbitar. Som tex; Mina Koreanska adoptivpäron och Killen utan simultanförmåga.

 
Här är de sjungande adoptivpäronen:


Nu ska jag nanna. Borde vara hög tid för det jo.

Ha det! Godnatt!

/T

RSS 2.0