Bil

Så, ja trippen till Sverige resulterade i inget besök på grönan pga regn. Men däremot kom jag hem med en bil. En Ford Mondeo. Så igår körde jag iväg min gamla bil till skroten och avreggade den. Fick hjälp med att ta bort registerskyltarna. Måste tipsa om att en besök till Jägeströms skrot innebär ett minne för livet. Man måste uppleva det!

Så nu står det en fin, röd Ford på gården. En bil som jag kan lita på. Finally!

Idag är det studentdags för några. Känns konstigt att inte vara på Dimissionen (har varit 3 år i rad). Men vi var och dansade på sjömansskolans avslutning istället. Gick sådär. Kändes lite konstigt att göra PartyPeople i ett ljust rum. Men, det gick. Hade tänkt åka ut till Madde och gratta henne till studenten, men jag vet inte var hon bor.. Så, tar det ikväll istället. Om det blir utgång. Vet inte än. Ska höra med Mie.



Från förra året då jag och Malin fick åka Mustang till Nautical. Inte illa det.

 
Min snygga skylt från förra året.

Nej, nu ska jag börja bege mig mot stan och tömma bordet på Bettans. Ha det!

/T

Nervöst

Usch! Nu sitter jag här på kökssoffan hemma och är nervös. Vet inte riktigt varför.. Har ju inte ens ringt än. Måste nog göra det också.

Ska ringa på två bilar som jag hittat på blocket och höra om jag får komma och kika och kanske provköra imorrn. Nervöst!

Imorrn bär det nämligen av till Stockholm för dagen. Ska besöka Grönan (om det inte är så mycket folk). Har inte varit dit sen jag var i slutet av 9an. Dvs snart 5 år sen (?). Så jag har missat en del. Suget blir inte mindre av att jag i två somrar i rad kunnat sett Grönan på avstånd från Birka. Nåja. Nu ska det bli åka av!

Idag ska jag nog inte göra så mycket. Tvätta, städa, diskutera bil med mamma, sova, jobba på TV kanske. Inte allt för mycket med andra ord. Men det är skönt det med.

Skojade med Mie igår när hon åkte med mig in till stan. Att hon skulle passa på att njuta av Nisse, för snart är han borta. För oavsett, så tänker jag inte rusta upp honom i skick för besiktning. Utan nu måste jag köpa en annan bil. Så passa på, snart är han borta. Haha.

Fick veta mera om midsommar igår. Vet inte vad jag ska säga om årets högtid. Tror nog jag tackar ja till extrajobb den dagen om erbjudandet kommer. Eller, firar med mamma som jag gjorde när jag var yngre. Måste få vara med henne lite också. Händer inte allt för ofta.

 Jag på midsommar förra året på Mies stuga. Den midsommarn ligger nog högt uppe på min top-5-lista över midsomrar. Hehe

Nej, städa och tvätta var det ja.

Ha det!

/T


Ah!

Inlämnat! Både arbetsproverna och en nyskriven arbetsansökan. Så nu förtjänar jag en klapp på huvudet. Ska gå och kika på en bil så småningom. Måste kolla igenom utbudet här hemma innan jag drar över havet och kikar.

Så, det var hur det ligger till med mig.

Om jag skulle ta och kika på den där bilen då..

Ha det!

/T

Nära

Nu är det nära. Ska posta allt imorrn bara, sen borde det vara på gång. Skönt! Strulade ända in till slutet, så skönt att det snart är över.

Edo kollade på min bil idag, var ingen rolig historia (förutom att jag fick låna saaben under dagen). Lutar mer och mer åt hållet att jag skickar den til skrotning. Känns trist, men vad gör jag med en bil som inte går att lita på eller som går igenom besiktningen utan att tömma plånboken på slantar? Nå. Så nu just sitter jag och kikar på lite bilar. Kanske åker och kikar på någon här i veckan?

Nä, om jag skulle ta och smörja in min kräftröda kropp efter dagens arbete ute i solen. Låter som en bra idé.

Ha det!

/T

Flytta in!

Aaah. Förbannar mig själv för att jag gick in på biancos hemsida. Inget som jag borde ha gjort.. Mina drömtossor finns fortfarande kvar. Finns bara en sak att säga; FLYTTA IN HOS MIG! Gärna gratis och fraktfritt. Helst inom 24 timmar. Ehe. Tyvärr går det ju inte så fort och bra..

Dels har jag fortfarande skor i min garderob som är oanvända från usa (ska användas i sommar!) och sen så har jag fortfarande skavsår. Så jag ska nog allra minst klämma på mig ett par jättefina, jättesköna, lagom höga, pumps. Men jag ska ju på en konfirmation i juni (jobb) och då behöver jag verkligen ett par nya pumps till! Tror tyvärr inte att det är en förklaring som håller om jag ska försvara dem inför min mor (och min syster)



Sådärja. Mm..

Nä, nu ska jag sluta dregla över datorn och laga lite middag istället.

Ha det!

/T


Doften av nybakat

Doften från mina bullar sprider sig runt i huset. Doftar inte helt illa. Visserligen doftar det inte hallon, men nära på. Suget blev för stort, så jag slängde ihop lite deg idag när jag och mamma kom hem efter en runda av ärenden. Så nu finns det några bamsebullar här hemma hos mig. Namnam



Degen blev lite större än tänkt..



Några "råa" bullar går från "lagom" till...



...giganter efter en stund i ugnen. Mmm..


Har även handlat en bukett rosor åt mormor som jag ska kila upp med när jag far härifrån. Riktigt fina, nästan att jag vill ha dem själv. Haha. Nej, mina från uppvisningen i söndags håller sig än.

Blev trött av att baka, om jag skulle ta en liten lur? Jepp

Ha det!

/T

Bullar

Har haft sen kanske en vecka tillbaka ett grymt bull-sug. Bara tanken på att få sätta tänderna i en varm, nybakad bulle får det att vattnas i munnen på mig. Om det tänker fortsätta regna så som det gör idag imorrn, så låter det som en mycket bra sysselsättning! Mmm. Kanelbullar.

Om man skulle slå till med att laga riktiga, rejäla örfilar. I storlek med Smulans eller de jag och Sari gjorde en gång. Haha. Nu blev jag mer sugen än tidigare. Kanske jag skulle slå till med en bakdag imorrn? Lite rabarberpaj med? Hmm.. Med tanke på att det var sist i september som jag bakade bullar, så låter det som en given idé.

Nu ska jag höra om min mor vill spela lite Alfapet med mig.

Ha det!

/T

Upp, ner, upp, ner

Usch! Jobbigt när det går sådär upp och ner. Men efter gårdagskvällen känns de ganska lagom igen. Fick köra lite bil ut till Skag, så jag var nöjd och glad. Fick även visa Bambölevik. Så nu väntar jag bara på varmare väder så man kan lägga sig där och slappa.

Tog även en "morgonpromenad" imorse. Eller, morgon och morgon, förmiddag borde väl passa bättre. Tyvärr så fick jag halvvägs skavsår och hade svårt att hålla samma fart som min kumpan. Men, det gick nog. Sen hem en sväng och in mot stan med mamma.

Hade tänkt åka lite inlines med Emma ikväll, men nu regnar det. Så det ser lite mörkt ut på den fronten. Hade tänkt spela lite Monopol med Mie senare ikväll, men jag hittar inte henne. Så än så länge är kvällen rätt öppen för min del. Hmm?

Nä, får nog ta och gör något nu. Hittade mina akvarellfärgpennor häromdagen. Så kanske måla lite med dem och se The Simpsons? Jepp, det låter fin-fint!

Ha det!

/T

Överväldigad (heter det så?)

Ja, så känns det just nu, Maffigt. Fast, ändå rätt lugnt och skönt. Whohaaa!

Inga barn ikväll, men funderar starkt på att åka på Body Pump (en gång för alla) lovade nästan bort mig till Jenna så. Kanske lika bra att träna då.

Fick veta att vi ska dansa igen nästa veckas lördag, på en skolavslutning. Känns nog kul, men tyvärr vet jag inte om publiken kommer att uppskatta dansen till 100%. Men, den som lever får se..

Ska så småningom åka iväg och träffa Matte. Får se vad vi hittar på, lutar nog mot en fika och lite skitsnack igen. Var några dagar sen vi sågs (veckor kanske?) Måste ändå köpa bensin till gräsklipparen så.

Funderar på hur jag ska göra med min bil, men det löser sig nog. Det hoppas jag!

Nu ska jag åka, ha det!

/T

Inspiration?

Uäck! Har ingen alls inspiration just nu. Känns som om jag mest tvingar fram det här nu. Blä! Borde gå till bibban och låna två böcker också. Men. Lat som jag är.. Hmm. Nåja, har iaf kommit en bra bit på väg med min poster. Tror jag.. Men än finns det mycket kvar!

För övrrigt var gårdagen sådär. Grymt nervös när jag åkte och besiktade. Kunde inte sitta still på Motorfordonsbyrån, syrran fick lugna ner mig över telefon. Och nog gick det som jag trodde, underkänt. Men, det är några småsaker som jag nog ska fixa till med lite hjälp. Kan inte svetsa ihop mitt läckande avgasrör själv..

Om jag skulle dra fram lite färg och börja med postern på "riktigt"? BLÄ! Men jag måste bara, även om jag inte är så sugen på att åka dit, så ligger skolan för högt på min lista för att jag ska bara strunta i arbetsproverna. Så, nu är det bara att sätta igång!

Färg var det ja..

Ha det!

/T

Röyksopp del 2

Ojoj. Är mycket nöjd med albumet. Lagom soft, sådär lagom sommarfeelis på det. Sådär som man lyssnar på medans man sitter ute en sval sommarkväll och umgås med de man tycker om. Sådär, "Umbra-musik" kanske? Så jo, ett bra inköp!

Så just nu är jag helt fast på "You Don't Have a Clue". Men, som sagt "Only this Moment" finns nog kvar..

"Stay or forever go. Play or you'll never know. What heaven decided, you can't deny it's all you've been waiting for"


Ska strax åka iväg och besikta bilen. Är lite nervös när jag fick veta lite mer saker om min bil.. Som att mitt luftfilter borde bytas.. Ajaj. Hoppas, hoppas! Ska hålla tummarna och sticka.

Ha det!

/T

Röyksopp

Tydligen har det helt passerat mig att Röyksopp har kommit ut med ett nytt album. Ajaj. Nu får jag nog skämmas om jag ska kunna kalla mig ett fan.. Hmm? Men, samtidigt är jag fortfarande så grymt fast i "Only This Moment". Men hörde "You Don't Have a Clue" här nyss. Oooh.
 
Och på måndag ska jag inhandla en cd-skiva. I BUTIK! Vilket jag bara gör om jag hittar något som jag tycker är värt att betala för. Dvs stödja, typ Coldplay, Mew, Röyksopp osv.. Men, nu såhär i efterhand vet jag inte om det var så värt att köpa Coldplays senaste.. Hmm. Så from med måndag borde "Junior" finnas i min hand. Hoppas jag!

/T

Sol ute, sol inne, sol i hjärtat, sol i sinnet.. Eller?

Har nyss bytt kläder till att gå ut och plocka lite maskrosor åt mamma. Har lite svårt att bara ligga stilla i solen. Visst, jag vet att jag har en tidning oläst någonstans. Men ändå, lite nytta kan jag nog göra.

Dansuppvisningen i onsdags gick bra. Var 16 pers i publiken, så det kändes inte som om vi hade så stor press på oss. Och nu tror jag att jag kan stgen. Eller, nästan iaf. Hade genrep igår, fick veta att jag och Lisa ska dansa en duett ute i foajén på KK-huset kl13 imorrn. Nervöst? Jepp! Men, det är ju bara Hope pch Apologize.. Så det ska nog gå bra.. Hoppas jag! Blir ju mera dans, blir nog att spendera dagen där. Tyvärr.

Gårdagens genrep blev nog som jag hade trott, mycket avslappnat och kul! Har så rolig stämning i gruppen, synd att halva gruppen slutar.. Nåja, vi ska kanske dansa något mera under sommaren. Vi får se lite. Är grymt peppad att visa PartyPeople på söndag! Speciellt när vi har övat så mycket och gjort så mycket extra, utöver själva dansen. Det är inte alla dagar man får stå och slåss med Madde.. Haha

Ikväll tror jag vi ska fira Malin. Vet inte säkert. Tyvärr så har jag lovat för längesen att jag skulle hämta hem mamma från ESC-finalen.. KL ETT INATT! Hmm. Får se hur det blir ikväll. Måste diskutera med mamma. Vet inte ens om min bil vill köra så långt.. Så fort jag kör en längre sträcka så ger den ju upp. Så kanske låna mammas då?

Nu ska jag kila ut och fortsätta med mammas maskrosor.

Ha det!

/T



Liljekonvalj på tillväxt

Problem och elakheter

Kom byss på att jag har tid för besiktning nu på måndag. Ajaj.. Min bil som inte vill med livet längre.. Hur ska jag kunna förklara det för besiktningspesonalen om den inte startar? Hmm.. Måste fundera lite till

Kom på en annan sak med när jag gjrode smrgåsar. Att jag var nog lite elak häromdagen i skolan.. En tjej från klassen där jag var i våras (8år) frågade mig vilket mitt favoritdjur var. När jag inte svarade frågade hon om jag gillade hästar, varav jag svarade; "På smörgåsen". Oj. Var nog lite elakt sagt det där. Speciellt till en tjej som högst antagligen är inne i en stor hästperiod. Krossade jag hennes dröm nu? Ajaj

Men jag gillar verkligen den ryska medvursten. Den är god, och den innehåller häst. Så jag ljög inte för henne.

Om jag skulle ta tag i att prismärka lite saker igen. Kanske även ringa Kalmers?

Ha det!

/T

Onsdag och klurigheter

Usch! Nu börjar jag tröttna på mina naglar, nu ryker de nog snart! Missar tangenter och så är de nu som då ivägen. För långa helt enkelt. Nåja, någon dag till, sen så..

Blev inget jobb idag. Skönt att få sova lite på morgonen. Tyvärr kunde jag inte inleda min sovmorgon som jag brukar (Nyhetsmorgon), för tydligen blåser det så att boxen hackar.. Jag hör halva meningar, då går det inte så bra att följa med. Nåja, såg en kul dansuppvisning där iaf. Funderar mer och mer på kvällens uppvisning. Är grymt osäker på stegen i Hope. Får se om jag är med eller inte. Tycker ju som om den dansen, men kan jag inte stegen ser det ju bara bläh ut! Så, vi får se.. Men PartyPople ska jag vara med i!

Jag som så gott som kan mina nya repliker också! Wow! Då är det bara stegen till då.. Haha

Så kvällen lär spenderas på  ÅMI. Ska nog bli kul! Sen hem en snabbis och sen mot Sviby International. Om nu min bil vill samarbeta dvs.. Den höll på att ge upp igår, men sen efter lite hlr (batteriladdare) så startar den fint igen. Förstår mig inte på den.. Jag som ska besikta den på måndag.

Om jag skulle ta tag i mina arbetsprover idag då? Eller klippa gräs? Lutar lite mer åt gräset.. Skönt att få vara ute.

Vi får se (Den som lever får se..)

Ha det!

/T

Skag och jobb

Idag har jag också varit och jobbat på Vikingaåsen. Har gått helt ok. Trots att jag har varit med de lite mer vilda ungarna i skolan. Var även där igår. Så jag börjar komma in i rytmen igen. Vet inte om jag  ska jobba imorrn. Får veta som vanligt vid 8-tiden imorrn bitti.

Idag har jag, Malin, Mie och Juanc varit ut till Skag igen. Tyvärr så blåste det rätt mycket, så det var lite knepigt att grilla. Men efter ett tag fick vi igång grillen. Så lite chokladbanan blev det nog. Namnam!

Igår fick jag veta att jag dansar varannan dag den här veckan. Måndag, onsdag, fredag och söndag (hela dagen). Så imorrn ska jag spendera kvällen på ÅMI. Fick nya repliker idag över telefon av Elzbieta. Ska nog blir kul! Ska försöka memorera.. Fredag blir det genrep inför söndagen på KK-huset, söndagen spenderar jag på KK-huset. Ska dansa både på dagen och kvällen.

        




Vi drack hallonsoda i solen (och vinden i Skag)

Nu ska jag återvända med min fulla uppmärksamhet till tvn och ESC-Semi1.

Ha det!

/T

Morsdag

Blev Indigo igår (och Arken och Dino's en snabbis). Måste väl göra det ordentligt när jag väl var ut. Haha.

Hade en trevlig kväll ändå. Diskuterade en hel del fotografering med Emma och Malin. Beslöt att vi måste åka till Skag någon dag och fota lite. Även hurvida vi skulle (KG) söka till nästa omgång av Robinson diskuterades. Skulle vara rätt kul ändå, vi skulle ju isf ha en färdig pakt innan vi hade träffat de andra. Inte illa. Haha.

Blev hemfärd vid 3tiden. Var rätt trött och så. Fick höra en kul grej när jag var på väg hem. Hade tyvärr inte hjärta att säga att så låg landet. Utan smet iväg, hem till min säng.

Steg upp vid 10 imorse och firade mamma på morsdagen. Flagghissning, kaffe på sängen, you name it. Vände tillbaka till sängen efter en stund och somnade om. Mycket skönt.

Dagen i sig har spenderas med att städa huset och lagat middag. Trotsade regnet och grillade ute. Behövde ändå tvätta av parasollet. Ska om en stund fara till mormor med mamma och fira henne. Kunde inte komma med på den traditionella morsdagsmiddagen iår. Så det får bli senare istället.

Ska se om jag får lite gjort till mina arbetsprover ikväll, eller om de får vänta lite till. Har ingen inspiration just nu. Men, det kan kanske bli bra ändå. Ska även sätta ihop ett bildspel från usa. Så lite ska göras till idag (eller imorrn).

Ha det!

/T

Tvättlördag

Idag har jag gjort det som borde ha gjorts för ett bra tag sen, tvättat min bil, både insida och utsida. Så nu är den iaf inte skitigare än vad den vad tidigare. Borde nog vara lite renare.. Tänkte när jag ändå fick tillbaka den från service så. Måste visa vad jag satte dit när jag kom från usa;

 Mitt snygga RedSox-B syns nu lite mer..

Precis när jag var klar med tvättningen kom Emma och Malin över på visit och åt smörgås. Åkte iväg för att äta lite och planera kvällen. Så om en stund ska vi väl dra ihop oss igen och sen lutar det mot Indigo.

Hade även en älg med kalv på besök på åkern bakom igår. Var ett tag sen jag såg en älg här runt, så det var rätt trevligt.

Ha det!

/T

(Tydligen hade halva texten försvunnit, så jag lägger in den nu)

Syskon + kompisar

Har funderat på en sak ett tag nu. Hur bra vi allaihop hängde ihop här runt varann. Dvs; KG + tillhörande syskon (kan liknas med stödmedlemmar av KG).

Vi var ju alltid ett gäng som hängde, det var inte ofta som vi bara var två. Utan det blev per automatik om man skulle simma vid Solberget blev det; jagMalinMiePoffiDianaCatta... Var vi hos Emma och lekte, ja då blev det oftast EmmaMalinMiePoffiTojjaOscarLeoFabbe. Var vi hos Poffi så blev det PoffiMieMalinJagTiaKrille. Tja, fast Krille kan inte riktigt räknas som syskon. Fast, att leka med Tia hände inte lika ofta som det att Diana hängde på, eller syrran.

Så, vi hade nog en rätt bra sammanhållning här. Synd bara att folk har spritts för vinden. Fast, vissa har inte flugit så långt bort, faktiskt närmare mig än tidigare (Mie + Juanco). Däremot har den som bodde närmast nu flyttat längst bort (Poffi).

Så, nu kommer det här förslaget igen. Förra våren var en riktig KG-vår och då blev det en del prat om fotografering osv. Nu tycker jag att vi gör slag i saken och gör det nästa gång Poffi kommer! Eller nästa år, lagom till 15års dagen?

Annars har jag haft en bra dag. Fått tillbaka bilen och vet att onsdagen kommer närmare. Har även fått upp alla utemöbler på altanen, så nu snart borde det gå att sitta ute och grilla. Härligt! Mm. Grillad marienad lax med sallad med mozzarella och kanske örtbröd? Hmm. Mums!

Nu äta en bit till av rabarberkakan. Ha det!

/T

Produktiv torsdag

Usch. Får ingen ordning på mitt sovande. Trots att jag var hur trött som helst efter ett besök på TV (inkl träning efter barnpassningen) så kunde jag inte somna! Skyller på att det är fullmåne och att den lyser in i mitt rum. Måste fundera på en sak som jag kanske ska investera; en rullgardin. Nåja, slutade i att jag somnade vid 4, efter en genomlyssning av "A rush of blood to the head".

Men trots sömnsvårigheter så har jag fått en del gjort idag. Har slipat och tvättat utemöbler och oljat in dem med. Även ena trappan har fått sig en omgång. Så nu borde saker och ting vara klart för att flyttas upp på altanen. Har öven gjort årets första rabarberkaka. Namnam. Ska låta den stå en stund till innan jag kastar mig över den. Men sen..

Imorrn är det fredag, vet inte alls vad som händer och sker den här helgen. Har inte funderat så mycket alls.. Kanske träffa Emma och Malin? Skulle nog sitta fint. Kanske gå in ett par skor? Är mera fokuserad på nästa vecka. Eller, tja sådär. Med tanke på att en kompis till mamma/dansk lärare ska bo hos oss, så vet jag inte. Men, efter onsdagen borde allt vara under kontroll.

Just nu skulle jag mer än gärna kunna göra som Bus, lägga mig och sova en stund. Men, senare istället.

Ha det!

/T


Födisdag

Usch. Har svårt att osmna på kvällarna igen. Förstår inte, kom hem från USA med knappt någon jetlag, men när jag kommer hem från Uppsala och valborg (som mest blev att sova) då är jag helt på fel. DÅ ligger jag sisådär 4 timmar efter. Sådär mitt-i-raden igen.

Med detta i bagaget gjorde morgonen lite sisådär småtung, fast kul ändå. Steg nämligen upp lite före 7 imorse. Allt för att hinna sätta på kaffe, hissa flaggan, lagar frukost och gratta mamma, INNAN hon själv hade masat sig ur sängen. Men det lyckades! Vi har som tradition i familjen att när någon fyller år/morsdag ge kaffe på sängen och paketen på samma gång. Tror mamma blev glad över mitt fraktgods. Haha

Har jobb på TV ikväll igen. Är sådär sugen. Vet vilket liv det kommer att vara, men det handlar om 60 min (max 70) och det kan jag överleva. Plus att jag har rösten att säga till om det behövs. Ska komma ihåg att ta hem färgerna därifrån om jag ska börja med mina arbetsprover med seriöst. Vet på ett ungefär hur jag ska göra. Har haft tid att skissa när jag vara "over there".

Pratade med Kalmers idag, fortfarande inget gjort på min bil, men troligtvis ska jag få den till helgen. Äntligen! Slipper jag känna mig som om jag är 17 igen.. Ja, jag vet att jag har både en cykel och ett par ben (och ett par inlines), men det är ju så långt att cykla (hur orkade jag cykla ut till Flaka när jag var 14?! Än mindre på jobb varje dag?!)

Ska höra om det bli Skag till helgen något. Skulle sitta fin-fint! Lite grillning och skitsnack. Måste höra med Mie om hon och Juanco ska till Tumba eller inte (om jag ska vara barnvakt till Lill-Erik eller inte, haha). Men om det blir av ska det bli Fiat och Bombastic-maskinen med!

Tänkte bjuda på några bilder från gårdagens uppvisning.





Det här är från "Hope there's Someone", märks kanske att vi inte är så tighta än, men gillar Kimberlys hopp (hon längst fram i mitten på bilden)



Här är början av "PartyPeople", "I'm Victoria.." Körde lite teater innan vi började själva dansen, vi lekte Gladiatorerna.

Nej, nu ska jag hänga tvätt, sen ladda lite smått inför att jobba. Ha det!

/T

Över

Ja, så var det över då. Dansen. Trodde att vi skulle vara med den 17e och dansa, men det lät lite osäkert på Elzbieta idag. Kanske bara att jag inte ska vara med.. Vi får se vad som sägs nästa vecka.

Men dansuppvisningen idag gick sådär. Apologize gick bra, men både Hope och PartyPeople gick dåligt. Men PartyPeople var grymt roligt att göra. Trots att den gick som den gick..

Idag har jag träffat Mie (blev inte av igår) och fikat. Var via Bettans Bod och kikade på om något hade sålts av mina grejer, men inte inte. Inte vad jag såg iaf.

Igår fick jag veta att min kusin ska bli pappa. Min syster meddelade beskedet. Tyvärr vet jag inte om jag ska vara glad eller inte. Är ju som det är, det där jag och barn. Men, kul! Tror att varken Dadde eller Linda kommer att bli curlingföräldrar, så jag kan nog pusta ut. Egentligen är jag rätt likgiltig inför det. Mest, "jaha".

Har nog en del bilder från dansuppvisningen, men de får också gå i en ny mapp på datorn. Men däremot ska jag få ändan ur vagnen och knåpa ihop något som jag kan visa av min bilder från USA, kanske ett bildspel?

Ha det!

/T

Inspirerad!

Inatt när jag inte kunde sova låg jag och tittade på videon jag filmade från NYC när vi  såg en dansföreställning i Times SQ. Även om den bara är 30sek och man ser knappt rörelserna så får jag gåshud. Låten, kläderna, rörelserna, ALLT! Det är så typiskt Elzbieta-koreografi så jag fick hemlängtan, där och då.

Blev så inspirerad och taggad till att göra min sista dansuppvisning till allt jag kan. Speciellt med "Hope there's someone". Vet ännu inte hur långt de har gjrot på någondera av Hope och Partypeople. Men Madde var snäll och lovade att visa mig idag. Tack!

"Hope there's someone
Who'll take care of me
When I die, will I go

Hope there's someone
Who'll set my heart free
Nice to hold when I'm tired

There's a ghost on the horizon
When I go to bed
How can I fall asleep at night
How will I rest my head

Oh I'm scared of the middle place
Between light and nowhere
I don't want to be the one
Left in there, left in there

There's a man on the horizon
Wish that I'd go to bed
If I fall to his feet tonight
Will allow rest my head

So here's hoping I will not drown
Or paralyze in light
And godsend I don't want to go
To the seal's watershed

Hope there's someone
Who'll take care of me
When I die, Will I go

Hope there's someone
Who'll set my heart free
Nice to hold when I'm tired"


Hoppas, hoppas att vi får dansa den på KK-huset! Kommer att bli så mäktigt att få höra den i hela salen. Aaah. Gåshud igen!

Nu ska jag klä på mig, slänga ihop mina grejer som ska till Bettans och sen kommer Mie och hämtar mig. Ska fika.

Ha det!

/T

Helgen i sig

Gårdagne var helt ok. Matte skjutsade mig ut till Hammarlnad efter bilen och hjälpte mig få den tillbaka in mot service igen. Så, imorrn ska jag ringa och lämna det trevliga beskedet om att de får fixa på den igen. Haha. Blev en glass efteråt. Köpte även struvor, eftersom jag missade dem under valborg. Tyvärr så kunde jag nog ha stått över, dels med tanke på priset och dels med tanke på smaken. Men, det är lätt att tänka på i efterhand..

Hade grillpremiär hemma igår. Visst, jag åt grillat före jag reste, men det här var första gången jag grillade själv för säsongen utomhus. Trevligt, trevligt. Efteråt cyklade jag till Mie där det var grillfest med lek. Lekarna inkulderade tex "slå så hårt på sköldpaddan (i plast) och se var den landar", pilkastning, slangbellsskjutning. Jag skramlade ihop 5 poäng tror jag. Ingen vinnare inte. Tyvärr. Men jag hade kul ändå. Plus att jag fick hålla sköldpaddan sällskap senare på kvällen..

Har nog bilder från kvällen, men de är sådär. Har även bilder från valborg, men jag låter dem vara. Får bli en mapp på datorn bara. Ska det kikas på bilder, så kom med kaka, så bjuder jag på kaffe och bildvisning. Haha.

Idag har jag inte gjort allt för mycket. Sått basilika och citronmeliss. Ska se om jag får dem att överleva? Har även kravlat runt ute i skogen med kameran i högsta hugg.





Nu har jag fått lite mera bilder att leka med igen. Så nu lär jag vara sysselsatt medans jag tar igen de där 2 Huoseavsnitten jag har missat.

Ha det!

/T

Valborg

Hemma igen. Vet inte vad jag ska säga om Valborg drekt.. Den blev helt enkelt inte som jag hade hoppats.

På vägen ut till Eckerö brakar min bil ihop, igen. Utan ström. Lyckas med starthjälp av ngn granne ta oss visare till Berghamn för att ta bussen. Väl på bussen så är den packad till bredden i båda benämningar.. Dagen därpå försover jag och Matte oss till forsränningen som jag lovade att gå på för att Emma var med. Men tji, tji. Går iväg till Ekonomikumparken efter ett tag och träfar både den ena och den andra. Där slutar dagen för mig. Arg som ett bi är jag sen några timmar senare när det går upp för mig vad som har hänt.

Gårdagen blev lugn. Glodde på dålig film och träffade Gustav och åt glass. Var så längesen vi träffades, så det var en positiv sak här under helgen..

Nu ska jag försöka bege mig till Hammarland och se om min bil vill komma hem utan hjälp från bärgningsbilen.. Vi får se. Tycker inte att saken kan bli värre just nu.

Ha det!

/T

RSS 2.0