Seg

Ja, nu har det blivit lite segt att skriva. Men jag har varit trött och haft mycket att göra!

Men, långkryssen gick bra! Hade jättetrevliga gäster! Visby och Tallinn var riktigt fint! Varmt båda dagarna. Har någon bild från Tallinn. Handlade lite i Visby (en tröja och ett par pissisar åt Matte, hoppas de passar!) och i Tallinn köpte jag hårprodukter. Billigt, billigt! Sen blev det den traditionsenliga ölen på Trädgårn' och godis på Karramellboden. Gott, gott! Tyvärr så gjorde jag misstaget att ta upp påsen på jobb och alla kastade sig (verkligen!) över den! Bäst var Annas och Karins ögon när de såg ner i påsen, stora som tefat..

Igår var jag bara en snabb sväng i Tallinn, låg en stund ute på däck och försökte få sol, men jag somnade istället.. Vet inte hur det blev med den saken..

Slutade nyss, skönt på ett sätt med vanlig middag istället för kryssning. Men ibland är det skönt med ombyte! Imorrn börjar jag redan 8, men jag får vara lunch-ledig istället! Så då blir det nog lite omtanke av mig sjåälv (eller hur man nu ska säga) blir nog både bastu och bubbling. Härligt! Sen jobb och sen HEM! Ska blir skönt igen! Har lite halvt planer inför helgen så. Så det sitter bra med lite ledigt igen.

Nu ska jag kila mot hytten och sen sova. Godnatt! Ha det!

/T

Jobb

Jobb igen då. Har varit helt ok de första dagarna. Frukosten idag var som den var.. Har lite i nerverna på vissa av mina kollegor bara.. Men, men . Ikväll är det långkryss och imorrn blir det Visby! Hoppas att det är fint väder! Är lite smått nervös inför kvällens sererande, men jag tror nog att det ska gå bra (hoppas jag!). All mat är färdig sedan tidigare så. Tyvärr så är jag satt i Rivieran. Jag skulle hellre vara i Skandinavien eller Karibien, men Rivieran får duga.

Igår blev jag påraggad av några gäster. Inte så kul när de var 50+, skönt att ha jobbet som ursäkt för att gå därifrån!

Borde egentligen gå och lägga mig och sova en stund. För jag var grymt trött imorse när jag steg upp vid halv 8 (började 8). Sover så dåligt de första nätterna ombord, tyvärr. Hoppas på bättre sömn och bättre stämning bland gänget!

Nu ska jag sova, börjar igen 14.30. Som tur är så har jag inga gäster, utan ska fixa inför kvällens middag.

Ha det!

/T

Ska ta lite bilder när vi är lediga. Kanske lägger upp sen när jag kommer hem.


Nu är den sedd..

..den mest omtalade filmen det här året; Sex and the city. Inga direkta stora överraskningar. Ett bra avslut på hela serien.

Har varit vaken sedan halv 9, då Matte steg upp. Har försökt somna om, men mycket pågår i mitt huvud. Så det är lite svårt att somna om..

Idag är det tänkt att jag ska ta mina studentfoton, men jag vet inte hur det blir med vädret (ska ta utomhus). Så vi får väl se. Måste ändå in till stan. Ska bla växla lite pengar inför jobbveckan.

Har halvt ändrat mig om hur det ska bli att åka på jobb. Ser fram emot små ljusglimtar, tex Visby. Ska se om jag hinner få någon skit snackad med en jobbkompis. Behöver lite råd och tips så.. Imorrn börjar jag kl9, så det är bara att gå isäng tidigt ikväll och upp tidigt imorrn bitti. Kanske jag hittar en parkering den här gången? Haha

Nu ska jag gå upp och äta frukost. Sen börja göra sakerna på min lista.

Ha det!

/T

Kaos!

Loggade nyss in på studera.nu. Tydligen hadej ag inte läst instruktionerna ordentligt. Tyldigen ska man uppge något anmälningsnummer när man skicka in sina meriter. Suck! Hoppas att jag inteh er gjort allt förgäves. Vill inte bli kvar här ett år till! Jag vill inte!

Suck! Jobb på onsdag. Vill inte det heller. Blä! Just nu råder det kaos-varning.

/T

Nu kommer de!

Nu ska jag lägga upp lite bidler från midsommar, för nu sitter jag på min egen dator. Har försökt fundera ut vilka som ska upp, men vi ser..

Här är hela gänget som följde med ut till Mies stuga. Till vänster även Mies fina, men överlastade Fiat.

 Vissa började direkt vi kom av föglöfärjan..    Som sagt. Det ska börjas i tid..

 Mie i midsommarkrans   Jag i samma krans, lite senare. Kransen gick runt bland alla som var med. Vet inte om det finns bilder på alla med den på. Kanske, kanske inte..

 Malin och Fia under middagen   Kubbspel, motståndarna

 Vinnarlaget!    Jag och Mie


Så, nu har jag delat med mig. Har inte fått tillbaka min kamera av Malin från i lördags. Så jag kan inte dela med mig av ev bilder från den kvällen. Tyvärr. Men nu ska jag duscha, sen träffa Mie i stan och fika.

Ha det!

/T

Midsommar

Tänkte berätta att jag lever. Hade en jättetrevlig midsommar på Föglö. Tack Mie! Hoppas på återtur nästa år.. har en del blider. Men jag ska gå igenom bilderna och fundera lite varsamt på vilka jag ska lägga upp..

Gårdagen var jag och Malin på Pinkparty hos Tessi. Var roligare än jag först tänkte. Kanske också för att jag var så trött. En del av gänget som jag ha firat valborg med, så en del kände jag. Efter det Indigo och sen hem och nanna.

Just nu ser jag på Spanien-Italien. Ärl ite besviken på att Holland åkte ut, men men. Kul för ryssland!

Nu ska jag se klart matchen och äta lite mera marängsviss. Nami!

Ha det!

/T

Nu är det på gång!

Har varit och handlat med Mie inför morgondagen. Handlade inte så mycket som jag hade trott först. Ungefär en korg full, lite till. Men fy fan vilka priser! Då ser man dessutom de som proppar kundvagnen full med grejer. Vad blir inte deras kalas att sluta på då? Hick! Blir nog minst 200-300€. Gudars! Men, nu är maten kirrad. Eller iaf för mig och Mie. Så ett meddelande till de osm kommer och läser här; fixa själva maten. Desserten är kirrad (Negersnopp). Så kött eller, vad ni vill slänga på grillen och kanske något till. vi har lite smått fixat.

Sitter på aftonbladets hemsida och läser Babbens krönikor. Hon är riktigt unerhållande att läsa. Hennes krönikor är ungefär som hennes stand-ups, jävligt bra! Klockrena! Här kommer länken om det är någon som vill läsa själv; här om hennes idé om midsommarfirande



Är lite smått sugen på att gå på Alandia Jazz, bara för att få se henne. Tror att det kan vara värt det. Vi får se.



Så eg ville jag bara tipsa om Babbens krönika. Blir kanske något inlääg imorrn, om inte, GLAD MIDSOMMAR!

Ha det! "Nubbe och sill, ta't om du vill, men låt bilen stå still"

/T


Dagen före

Vaken igen. Har varit och skjutsat Matte på jobb imorse och är fortfarande vaken, tänkte somna om så småningom. Men tydligen inte än.. Men jag ska! Igår somnade jag om och sova till 15. Men det var jag värd tycker jag! Så det så!

Idag när jag kom hem gick jag en sväng via vårat jorgubbsland och hittade tre färska, solvarma jordgubbar. Så nu har jag ätit årets första egna jordgubbar. Förska jordgubbar har jag ätit tidigare. Hade en del på jobb. Fick bla färska jordgubbar och glass härom dagen till middagen. Gott! Fast, inte lika goda som egna, hemodlade..



Nu ska jag försöka sova lite, sen försöka få tag på Mie om morgondagen. Ha det!

/T

Dagen som följer

Vakandde för snart en timme sen. Eller, jag hade klockan att ringa. Skulle stiga upp och boka om min fotografering. Så nu är det gjort. vad gör jag då fortfarande vaken? Hmm. Har gått igenom allt jag vill kolla. Läst alla bloggar, läst alla Wulffmorgenthaler, läst Killinggänget. Det enda som är kvar är att plocka ner några avsnitt Miami Ink igen. Har kikat igenom de jag har haft på datorn under veckan. Så, nu vill jag ha något nytt att bita i.

Har tagit några bilder på min hytt och på mina vackra arbetskläder. Men jag orkar inte lägga upp dem här och nu. Vi gör det en annan gång.

När jag har somnat om och vaknat igen ska jag ta mig an min feta väska som ligger på golvet. Ska tvätta och packa om inför vistelsen hos Matte. Ska vara husvakt med honom.

Funderar lite smått på om jag skulle skita i midsommar, dra till sverige och gå på grönan ist. Men, det är väl som så när svenskarnas största och heligaste högtid kommer (förutom Bingolotto på lördagar och fotboll) så är väl allt stängt. Suck! Jag som så gärna vill åka till grönan. Gav det som en idé (då inte att vi skulle åka på midsommar) att jag och Matte skulle åka til grönan och handla jeans åt honom. Vi får se, beror på när vi båda är lediga ihop.

Nu ska jag lägga ifrån mig datorn och vända sida i sängen och sova ltie till. Ha det!

/T


Hem!

Tisdag betyder bytesdag. Idag får jag åka hem. Eller rättare sagt om 1 timme får jag stiga av och åka hem till min egen säng! Jag får sova hur länge jag vill imorrn!! Jag slipper för en vecka tampas med svenska som inte kan läsa skyltar eller förstå deras innebörd. Suck!

Nåja, lite kul har det nog varit idag. Vi har haft lite kändisar ombord. De invigde, eller hur man nu ska kalla det, öppnade akterdäcket. Bla Katrin/Karin (vet inte vad hon heter) Schulman ska vara ombord och vara DJ, såg Sara Sommerfeldt i buffén tillsammans med Karin/Katrin. Lite småtufft va?

För övrigt har jag haft en skitvecka på jobb, eller nu när jag summerar den innan jag går av känns det sådär. Mina förhoppningar och tankar inför återkomsten var inte direkt som jag hade hoppats. Men, det kommer soliga dagar. Det är långkryss nästa jobbvecka! Visby, Tallinn, here I come!

Nu ska jag kila tillbaka till hytten. Kolla att allt är i ordning innan jag går hem. Ha det!

/T

För övrigt så kan de gröna ta sig.. Iaf vissa


Förflyttning och ilska

Nya schemat, eller tja, vadm na nu ska säga att det är, har kommit upp. Jag blir förflyttad (som jag ville) till servitör! Hoppas att jag slipper barnbordet nu mer! Jag hatar att stå pch slåss med svenskar som inte kan läsa skyltar eller som förstår när jag står och förklarar varför de inte kan ta av pommesen. Suck!

Men, som vanligt kommer inget bra utan något dåligt på köpet. Jag börjar många dagar redan vid 8 eller 9. Men istället kan jag sluta 22 på kvällen och slipper genom det en andra dukning. Fint!

För övrigt är jag snart över kokgränsen vad det gäller min ilska över svenskar och deras "Buffé-etikett". Men jag ska berätta om det mera en annan gång, när jag har hunnit komma hem och så.

Annars så har jag blivit förkyld. Visst, hela halva båten är förkyld. Men, det är mindre kul för det. Och jag har börjat att reagera på något i buffén, för mina ögon rinner. Blä!

Var av båten härom natten och sov. Ritkigt skönt att få komma av och kunna slappa lite. Inte för att det blev så mycket sömn när vi kom inte vid 3.30 och jag måste vara ombord igen senast 10. Nåja, det var helt klart värt det!

Nu ska jag kila tillbaka till hytten och lugna ner mig innan nänsta dukning. Har ingen lust med två fulla dukningar! Men, pengar är fint det med!

Ha det!

/T

En snabb rapport

Tänkte bara slänga iväg en snabb uppdatering på vad som har hänt sedan sist.

Är på jobb, är trött och lite smått omotiverad till att jobba. Ibland är det kul och ibland är det jävligt jobbigt! Nåja. Barnbuffén börjar ikväll (mitt område), ser inte fram emot att tvingas stå och fightas med pensionärer som varken kan läsa skyltar eller hålla sig ifrån barnens pommes. Men, har jag tur blir det här min enda vecka i sommar med barnbuffén. Hoppas!

Imorse hade vi storövning. Kanske inte så motiverad till det heller, inte när jag eg skulle fått sova till 12, men måste upp till 8.30 pga övning. (Är man inte med, dras slabben in). Men det gick helt ok. Hade lite svårt att veta hur jag skulle göra, men jag frågade snällt. Fick säkerhetsgenomgången förra sommaren, så den sitter inte så färskt i minnet, tyvärr. Nåja, det var nog en välbehövlig övning. Stackars gäster bara, att bli väckt 7.30 (svensk tid) för att vi ska öva. Fast, det är ju för deras skull vi gör det.

Tror att jag snart kan utse Birka till att ha bästa smörgåsbord. Iaf av dem jag har sett. Det som serveras håär till lunch är ungefär vad Rosella serverar till middag. Någon gång ska jag åka med och äta av buffén, än har jag inte hunnit provsmaka allt.

Nu ska jag gå tillbaka hytten och se en film eller vila innan jobbet kallar igen.

Ha det!

/T

Tisdag

Har inte riktigt koll på dagarna nu mera. Fick fundera lite innan jag skrev rubriken, för att fundera på vilken dag det var.

Idag har jag varit på stan med Mie och Malin. Var bla och fikade till svarta katten. Trevligt att träffa dem, för imorrn åker Mie ner till Hultsfred med någon skola hon har sökt till, och på torsdag åker Malin (och resterande delar av KG, utom jag) ner till Hultsfred, för själva festivalen. Skulle gärna ha följt med dem, men som sagt tidigare så är jag på jobb. Men, det är ok det med.

Jag har även försökt packa. Vet inte riktigt vad jag ska ha med mig för saker, även om jag har packat för jobb flera gången tidigare.. Men, kudden ska iaf med! Räcker med tre sömnlösa nätter på en stenhård förra året! Datorn ska också åka med. Iaf några turer fram och tillbaka. Sen får jag se hur det blir. Har lite fim och serier som jag kan kika på.

Ikväll ska jag och Matte kika på Sverie-Grekland, sen blir det nog att nanna tidigt. Ska upp och iväg på jobb till halv 10. Måste få allt packat också. Så, lär inte bli så mycket uppdaterat på några dagar nu (om jag inte loggar in på datorerna ombord dvs). Ha det!

/T

Coldplay igen och nya tossor

Sitter och lyssnar igenom Coldplays nya album. Redan har jag fått några favoriter. Bla 42 och Lost? Såg videon till Violet Hill häromdagen, vark anske inte vad jag hade trott. Men ändå bra.

Idag känns det inte som om jag har gjort så mycket, men ändå lite grann. Har bokat in en tid för fotografering för tack-kort. Ska få göra det på Gregersö! Om det är fint väder kan det bli fina bilder. Hoppas att det inte ösregnar bara!

När jag var till sthlm här i torsdags med Malin köpte jag nya tossor. Tänkte lägga upp en bild på mina nya lovers. Fast, lite avis är jag nog på Malins tossor som hon köpte (också från Zara). Men, om jag försöker kan jag kanske låna dem och få på dem på mina fötter.. Haha

Men här är då mina nya tossor:



Imorrn blir det lite fix och packning innan jag åker på jobb. Ha det!

/T

Lugna kvällen på lugna gatan

Ikväll blir och blev en lugn tillställning. Har hjälpt Matte att olja in deras altan. Gick mycket snabbare än när det ska göras hemma (men det kan nog bero på att den är mycket mindre än vår hemma..)

Har även funderat och gått igenom men garderob inför morgondagens/kvällens examensbjudning hos Johan. Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig. Står mellan klänning (fast, den är mera fää än mottagning) och något mera påklätt, typ top och shorts/byxor. Har även hunnit gå igenom mina jeans. Har försökt städa ur, men vissa vill jag ha kvar "för ifall om att".

Annars så sitter jago ch kikar på fotboll just nu; Portugal-Turkiet. Inte många minuter kvar nu. Missade tyvärr den tidigare matchen; Tjeckien-Schweiz. Men, men. Kommer flera chanser. Tänker inte tippa vinnaren av EM, utan det lämnar jag åt de som kan mer än jag. Men Sverige åker ut senast i kvarten.

Fick höra om att det vankades kladdkaka hemma hos mamma, så det blir nog en liten sväng dit och mumsa lite. Nami!



Nu blir det nog att åka. 2-0 till Portugal. Ha det!

/T

Vill ha, vill ha, vill ha!

Ooh! Kollade på skoj på ticnet.se om det fanns kvar biljetter till Coldplays konsterter den 17 och 18 september. Och det fanns det! Är så grymt sugen på att gå! Men, problemet är bara att jag inte vet vem jag ska gå med. Biljetterna var inte ås farligt dyra heller runt 500kr. Så nu vill jag verkligen gå! Men vem ska jag få med mig?!

Lust att hänga på?

Lördag

Ligger och kikar på tv hemma hos Matte. Rätt så nice att kunna ligga i sängen och glo på tv samtidigt som jag surfar. Är inte så van med det.

För idag har jag inte så mycket att göra. Inga stora planer. Blir nog att stanna hemma och ta det lugnt. Visst, det är iTECH ikväll, men jag får se. Jag är inte så sugen. Var förra helgen som jag var ut sist. Och nu tänker jag nog vila fram till Midsommar. Fast, planerna för midsommar är fortfarande inte helt klara. Eller, det finns fortfarande inte några idéer på midsommar. Det lär väl komma något.

Vet inte om jag tänker lägga upp några bilder från studenten iaf. Finns inte så många och det är ett tag sen. Så nej, inga kommer upp här.

Nu ska jag kika vidare på tv och kanske sova lite till. Ha det!

/T

Seg igen

Nu har jag varit lite småseg med att skriva, men så är det bara. Det är fint väder så jag sitter eg inte så mycket med datorn i famnen.

Vad har hänt sen sist då?

Jo; i onsdags var jag, Mie, Malin, Johanna N och Erica på fotboll. IFFK-Ilves. Matchen gick ju som den gick.. Trots IFK förstärkningar, bla Tulle och Överström. Efter matchen åkte vi till Knorring och njöt av en öl i solen. Gick via Dino's där Birka hade sommarfest och träffade mina arbetskompisar. Känner mig rätt så taggad att komma och jobba. Det som är tråkigt är att jag måsta packa och att lämna Matte här. Hmm

Igår var jag till Sthlm med Malin (efter en del övertalande under matchen i onsdags). Rätt trevligt, men fy vad varmt det var! Jag gick o shorts och kände mig som glassen vi åt; smältfärdig! Hela dagen i shlm åkte det runt flak med studenter. Även om det inte var riktigt som här (4 minitåg och lite sång, och alla från lusse) så fanns det något gemensamt. Vi ville att alla skulle vinka.. Fick en del inhandlat. Bla ett par jeansshorts som jag ska fixa lite på. De hade någon skum volang som ska tas bort.

I sthlm träffade vi Malins syster Linda som skulle ner till Hultsfred och jobba inför festivalen och genom det få gratis biljetter. Nice! Tyvärr så är jag på jobb dden helgen, annars skulle det vara nice. Vi träffade även Mies syster Diana på City Terminalen på väg hem. Så sällskap hade vi!

Idag blir en lugn dag. Måste reda upp röran som är här hemma. Ska ordna mina studentpresenter också. Vet inte vart jag ska sätta vissa saker. Har inte rum i mitt rum.

Skulle gärna ligga i solen, men jag måste göra annat först. Sen kanske till en brygga för sol?

Ha det!

/T

Solberget

Visst, jag tycker att det är trevligt att det byggs i Jomala. Och jo, det är en fin plats. Men nu börjar jag bli irriterad! För jag kan inte lyssna på radio längre!

Oavsett vilken kanal jag lyssnar på så sprakar det. Jag får pga alla vrålstora, penisförlängande villor, springa runt som en kanin hög på koffein med min antenn för att kunna lyssna på radio! Visst, jag kan lyssna på cd el. dylikt. Men inte alla dagar! Nu vill jag verkligen lyssna på radio!

För övrigt är det inte bara själva radiosignalen som jag är irriterad över. Alla de tidiga morgnar som man vaknar av att det dundrar till och att golvet vibrerar. Ni som gick i lusse under tiden som IP byggdes om vet vad jag menar. Det är inget trevligt sätt att vakna på!

Men det som eg stör mig mest är det att de ska bygga om stranden nedanför! VÅR STRAND! DET ÄR ALLA BARN I KALMARNÄS STRAND!! Alla som har bott här runt har någon gång simmat där. Man har bytt om nere i vassen, plaskat ut igenom den fina gången för att kunna simma helt ifred på en strand liknande Nabben i sand. Inte lika långgrunt och mycket finare! Låt bli vår strand! Vadå? För att papporna i deras penisförlängande stora villor ska kunna ta ner sina ungar för att bada?!

Nu är jag upprörd!

Nu ska jag åka dit jag vet att det inte blir rört. Ska kika på Finlandsfärjorna och kanske sola lite. Ha det!

/T


Solen skiner

Just nu ligger jag ute på altanen och steker. Eller, just nu i skuggan för att inte steka datorn.. Men benen har jag lagt utanför parasollet i solen. Har legat nästan hela dagen här ute. Eller, iaf så länge som solen lyst på den här sidan om huset.

Fick mess av Elin imorse, tydligen har listan inför nästa veckas jobb kommit upp och mitt namn fanns med. Fick inte veta när jag ska börja bara.. Hoppas halvt inte på frukost, men samtidigt skulle det vara skönt, för då är jag ledig mitt i dagen och hinner äta ordentlig lunch. Den 11 åker jag på jobb igen. Kul med lite inkomster igen! Speciellt då det nu mest har varit utgifter.. Sen veckan efter jobb är det midsommar. Har inga direkta planer än så länge. Men, jag funderar. Ska försöka dra ihop något. Skulle vara kul om vi blev ett lika stort gäng som på midsommar -06! Fast, iår blir det inte på Fias stuga.

Har börjat fundera på vart jag ska ta mina tack-korts-bilder. Men jag har inga idéer. Skulle vara kul att göra dem utomhus någonstans. Men jag vet varken var eller hur. Så jag får nog fundera på den saken..

Ska försöka få Matte med den här sommaren, tredje gången gillt, till Grönan. Varje gång vi ligger i hamn på sommaren blir jag så sugen på att åka. Speciellt när man har den här vyn från båten;



Nu ska jag låta datorn ligga i skuggan och jag ska lägga mig i solen igen.. Ha det!

/T

Hemma igen

Det blev en stund på Lilla Holmen. Fick både Mie och Malin med mig, efter lite letande hittade jag Mie.. Men nu vet jag vars jag ska leta efter henne nästa gång.. Haha.

Det var skönt att ligga och sola ett tag, trots blåsten. Skönt att få ta det lite lugnt efter senaste veckans tempo. Men nu är det över!! Efter lilla ho,men drog vi till katten och fikade. Eller, käkade lunch/fika. Skönt med lite mat, och att man inte själv har behövt laga själv. Är grymt trött på allt vad buffé-mat heter! Nu vill jag ha ordentlig mat! Fast, idag skulle det bli medelhavskyckling, så jag är helt ok nöjd. Även om vi körda samma på lördagen.. Det är gott så!

Ska gå och ta vara på mina rosor från lördagen också. De börjar ha sett sina bästa dagar, så nu ska de torkas! Förutom några som fortfarande ser fräscha ut. Sen ska jag ta vara på presenterna och städa upp mtt rum. Blev panikstädning igår när syrran poch kusinen hade mottagning. Men nu ska det fixas. "Bussiga jag, bussiga jag". Eller hur det nu var vi skulle göra efter mattelektionerna i högstadiet?

Nu ska jag rycka igång igen! Ha det!

/T

P.S. Kan tipsa om en bra film jag såg igår; Run fat boy, Run. Kul om man gillar brittisk humor.


Dagarna efter..

Ska försöka ta mig i kragen och göra något.. Vet inte riktigt vad än, men det kommer. Skickade nyss ett mess åt Mie och Malin om vi skulle dra till Lilla Holmen för lite stekning. Men än så länge, inget svar. Får annars lägga mig här hemma och glassa och lösa korsord. Fast, det är inte något fel med det heller.

Borde eg ta och lägga upp lite bilder från studenten. Men jag tog inte så många. Inte mamma eller syrran heller. Så jag får se hur det blir med saken.. Någon bild kan jag nog bjuda på. Sen när jag kollat igenom lite mera.

För tillfället är jag lämnad ensam. Matte är på jobb, mamma är på jobb, syrran och Tommy åkte nyss till stan för att sen åka hem igen. Känns lite snopet. Men, men. Hon kommer hem igen! Hoppas att det går bra för henne imorrn! Ska försöka få i mig lite att äta. Kan inte direkt säga att det inte finns något. För nu den här gånen finns det nog minsann massor med mat! Jag felberäknade, igen.. Blir nog en kökarbrödssmörgås och kaffe på altanen. Så får det bli!

Ha det!

/T

Studenten!

Tänkte mest bara säga att jag lever. Orkar inte ksriva så mycket. Har varit en intensiv vecka här hemma inför gårdagen. Så jag är rätt så slut..

Men, gårdagen var trevlig! Middagen helt ok. Trevligt sällskap och trevlig kväll. Orkade inte med champagnefrukosten, med tanke på att vi har idag "examensfest"/mottagning för syrran och kusinen. Så det blev hemfärd när stadshotellet stängde. Fick en lite inofficiell champagnefrukost för mig själv av mamma här hemma när jag vaknade. Så jag är nöjd ändå.

Tycker lite synd om Mie som missade Pekkas spelning på Indigo. Men, jag gissar på att det kommer fler chanser! Hon verkade lite gladare när vi plockade upp henne.

Ska kanske lägga upp någon bild ifrån dagen och kvällen. Får se. Blir isf senare. Kanske imorrn när jag har fått ta igen lite sömn och hunnit varva ner.

Ha det!

/T

RSS 2.0