Tojja har fallit offer, igen..

ja, jag surfade in på dsw's hemsida, vilket inte var så bra. Hittade genast minst 5 par jag kunde tänka mig på direkten. Men, varken igår eller efter idag så kan jag klicka hem 5 par skor från DSW. Speciellt inte när det tillkommer en ordentligt smaskig tull på priset. Synd.

Tänkte visa några skor jag hittade, men det får bli en annan gång. Klicka istället in er på DSW's hemsida! Ta en stund och njut! För det gjorde jag när jag hittade dit i Boston och såg att det var nästan 3 hela våningar med skor!

Ha det!

/T

Hemmakväll

Hade tänkt gå på basket med delar ur klassen ikväll. Men tji fick jag. Någon valde att sätta käppar i hjulet åt mig och göra mig rätt arg. Så, det fick bli en hemmakväll istället. Följde slutet på matchen via nätet istället.

Jag som hade tagit på mig min Celtics-tröja och allt. Nå, den får komma ut och vädras sen en annan gång. När jag är på O'learys och bowlar kanske? Då borde den passa in med alla celtics grejer. Nästa gång jag är i Boston måste jag gå på en Bruins-match och en med New England Paitiots. Så har jag sett alla spela.

Funderar på hur jag ska göra med målningen av mina grejer inför imorrn. Funderar på om jag ska klä in hela badrummet i tidningspapper eller om jag ska göra samma sak med balkongen. Kanske duschen är bäst för det ändå?

Får se om hela badrummet är i nyansen metallicgrönt när jag är klar? Kanske inte är så snyggt med tanke på hurdan färg det är just nu.

Nå, resultatet kommer imorrn. Ha det!

/T

Dagens soundtrack

Den här låten dök upp i huvudet när jag gjorde min morgonrunda på olika sidor. "Modest Mouse - Float On". Så skönt gungig (eller hur man nu ska säga).

http://open.spotify.com/track/0Fz4h7gKZE09MokQoMYVG0

Så klicka på länken och lyssnar och gunga med, eller hur man nu ska säga. Nu ska jag börja fixa till mig innan jag cyklar iväg till skolan. Har artikelgenomgång 8.15. Sen eget arbete på det.

Det är bara att pallra sig iväg (pallra= "bege sig")

Ha det!

/T

Sådär helt siisti

Ja, ligger här framför tvn i min vanliga ställning, halvliggandes och alldeles slö. Är mätt, belåten och rätt trött.

Har varit iväg och tränat på Friskis för första gången. Helt ok, men fick nog fundera både en och en annan gång innan jag kunde köra på. Vill ju försöka hålla mig till mitt program för min rygg, men när det är gjort för TV's maskiner, ja då får man improvisera.

En sak som inte skiljer sig från gym till gym är vilka som placerar sig var. Längst in på gymmet breve "spännarspeglarna" stod såklart killarna under 18 som ska fixa musker för att fixa brudar. Kände mig väldigt påstirrad när jag bara körde med små vikter. Körde igenom en ordentlig stretch efteråt, grymt skönt! Men, imorrn kommer jag inte kunna gå.

Imorrn börjar jag 8. Kanske får ändan ur vagnen och något gjort lite tidigare än idag. Så trött som jag är nu så blir det nog att masa sig över till sängen rätt snart och sova.

Ha det och godnatt!

/T

Skoljobb

Sitter i skolan och jobbar, igen. Men nu försöker jag verklgien göra något åt adoptionsuppgiften. Den ska bli till något! Sitter under tiden och njuter av musik från Spotify.

Har fått en ny låt som säkerligen kommer att snurra runt, runt för mig ett tag, igen. Som vanligt när jag fastnar för någon låt. Här kommer den också.

Njut!



/T

Gamla godingar

Gick inte allt för bra för mig på bowlingen. Men, men. Får öva på bara. Fixade även ett träningskort på vägen till Mats. Så nu ska jag försöka masa mig iväg till Friskis imorn. CG försökte få med mig och Mats. Är nyfiken på deras utrustning, hur långt av mitt program jag kan köra.

När vi satt hos Mats fick jag se några låtar som jag nästan hade glömt. En låt som jag gillade en del när den spelades på radio; Heratbeats med Annie.

"Feel my heartbeat drumming to the beat
love the symphony
feel my heartbeat drumming to the beat
love the melody, come see
feel my heartbeat drumming to the beat 
love the symphony
feel my heartbeat drumming to the beat 
love the melody, come see"

Lyssnar för tillfället på lite Jose Gonzales just nu. Ger mig sådär lagom feeling för kvällen. Ska snart gå och lägga mig om jag ska orka upp imorrn för att träna och sen jobba i skolan.

Ha det och godnatt!

/T


Fryser

Här sitter jag i lägenheten och ffryser och huttrar. Inte så kul att de har stängt av vrmen just när jag fryser. Nå, den kommer ju på igen imorrn. Lite synd bara att jag inte kan gå och dusch varmt bara.

Stod och värmde mig en stund med ugnsluckan på glänt efter att jag hade tagit ut mina nybakta semlor. Perfekt när jag har slut på bröd och allt.

Ikväll ska jag iväg och bowla med delar ur klassen. Ska via Mats först, om jag hittar dit dvs.. Men, jag får ringa Malin om jag inte hittar. Kul att hitta på saker med klassen hela tiden! Förra veckan var det glögg och Irish, vi har varit på LaserHall m.m. Kul!

Nej, nu ska jag fortsätta med att kika på Las Vegas.

Ha det!

/T

Kallfront på inkommande

Fick det här igenom brevlådan idag;


Känns kul att veta att det kommande dygnet kommer jag att vara utan värme, varmvatten och kanske kallvatten. Från 8 imorrn bitti till 8 morgonen därpå. Wohoo! Speciellt när det är nära på 0 nattetid. Nå, det är ju bara under ett dygn.

Fick även en mindre kul komplimang idag (eller, vet inte om jag ska kalla de direkt komplimang) av min mor. För jag hade mina nya skor till skolan, och eftersom jag bor en bit från skolan så cyklar jag. Genom det så kallade min mor mig för Lulu Carter. Vad snällt av henne. Jag är ju bara 21, inte ungefär 50. Hmm. Inte snällt!

Nej, nu ska jag kanske ta tag i mina arbeten?

Ha det!

/T

Nya pjucks

Idag kom de som ett brevpå posten; mina nya pjucks.



Usch. Känner hur huvudvärken kommer smygande, igen. Har blivit för mycket sittande framför datorn idag, igen. Ska nog vila ögonen lite.

Ha det så bra, så hörs vi!

/T

Dregel

Har suttit och dreglat lite lätt över Jimmy Choos kollektion för H&M. Tyvärr så finns kollektionen inte på något H&M nära mig. Närmast ligger Uppsala och det tar en stund att ta sig dit ner.. Försöker smöra in mig hos Malin så att hon kan bege sig ner till Malmö och handla lite åt mig.. Hehe. Kanske vissa saker finns kvar sen senare? Kan alltid försöka beställa online också.

Hade eg möte med min grupp kl9 imrse, men kände att jag vet rätt bra vad som ska göras, så jag jobbar hemma idag. Eller en stund iaf och hinner få i mig en ordentlig frukost och lunch.

Har beställt ett par skor från H&M som hade kommit idag. Vad jag inte förstår mig på är att de måste skicka ett sms-avi om det på morgonen och sen skriva att man först får komma och hämta paketet efter 5. Hmm. Nåväl. Det är säkert ett fungerande system.

Ser hur dammråttorna ligger och kikar under sängen. Borde nog dra fram dammusgaren innan de anfaller mig nästa gång jag sätter ner fötterna på golvet när jag vaknat.

Nej, nu Flugfiske!

/T

Söndagskval

Borde jobba lite på mitt magasin idag. Funderar på om jag skulle ta och masa mig mot skolan och göra något? Fast, jag har ju en vecka till på mig innan deadline. Och just nu känns det rätt ok. Däremot så känns det inte ok inför Adoptionsfoldern! Blä! Jobb, jobb.

Om två veckor vid den här tiden borde jag vara hemma och snart på väg tillbaka mot Sundsvall. Ska bli trevligt att få komma hem och få sällskap med sig upp! Får kanske också sällskap på väg ner. Matte pratade om att komma och hälsa på efter att han hade varit upp till Umeå. Och inte tackar jag nej till det. Alltid trevligt med sällskap! Känns lite som om det är dags för mig att bjuda tillbaka efter alla gånger jag har fått sova på hans soffa också.

Funderar på att ta en liten till tupplur. Är lite trött, så det kan vara rätt trevligt. Har dessutom inget som jag borde göra (förutom adoptionsfoldern och magasinet), men när mitt ID gick ut, så kan jag inte göra något. Så det får nog bli att vila en stund.

Ha det!

/T

Mätt

Nu ligger jag här igen på soffan och mår som jag förtjänar. Är mätt, mätt, mätt. Men så åt jag så gott idag, fetaostfylld lax. Bakade även lite bullar idag.

Har inte varit på topp idag. Gick och lade mig igår med huvudvärk och vaknade med samma huvudvärk nästan 12 timmar senare. Har kännt mig rätt risig. Men efter en bulle och middag känns det lite bättre.

Började nyss fundera på var jag riktigt bor, för de började skjuta raketer hör i närheten. Rätt fint, men kort. Gissar på att de var längre upp på södra berget de höll på.

Har tvättid ikväll 20-23, så jag tror jag ska försöka plocka ihop all tvätt och sen traska mot tvättstugan. Kanske ska plocka med mig någon bulle till tvättstugan? Men först kika lite mera på tv.

Blir nog en tidig natt ikväll igen, rätt skönt!

Ha det!

/T

Filmhöst

Sitter och kikar på sf.se. Hittar en hel del filmer som jag nog ska gå och titta på. Hittade bla en som var i min kategori; "Veronika Decides to Die".

"The story centers on Veronika, a woman in her mid twenties who appears to have everything: good looks, good job and a great life ahead of her. Yet she decides to end her own life. She is unsuccessful and awakens in a mental hospital where she learns that she a short time to live. However in the hospital she meets people who are only 'insane' because they don't always follow society's rules. With little left to lose, Veronika embarks on a journey on which she frees herself to experience relationships and emotions and ultimately discovers what it means to live."

Tittade på trailern och den verkar lovande. Så får jag inte Edo med mig, så går jag själv. Kan vara rätt skönt att få sitta ensam och snyfta lite i en biosalong där du inte känner någon.

Har kikat på "Good morning Vietnam" (för sjuttioelfte gången). Borde sova, känner hur huvudet värker och hur magen inte gillade att jag drack mjölk till mina chippar. Ska slötitta på The Jay Leno-show blir nog lagom att somna till.

Nej, nu ska datorn stängas av och jag sova. Ha det och godnatt.

/T


Hemmahelg

Har en hemmakväll med mig själv. Kikar på Idol och bara tar det lugnt. Rätt skönt att göra det någon gång. Har blivit en del här på sistonde också, så placerad i soffan njuter jag av att bara dega.

Ska bli najs med att få sova ut två morgnar också!

Funderar på att cykla ner på stan imorrn och bara strosa runt lite. Borde kanske inte göra det, med tanke på att det var löning och studiebidrag i sverige idag. Kan nog kanske sparas på. Tycker inte att det är någon höjdare att trängas med folk..

Så kanske en dag i lägenheten är något att föredra?

Vi får se.

Ha det!

/T

United states of Tara

Sitter och njuter av att jag har gjort klart min restuppgift framför tvn. Har hittat ett nytt favoritprogram; United states of Tara.



Borde ha börjat lite med adoptionsfoldern, men hmm. Det får bli imorrn. Har ingen gammal folder att kika på, de vara alla utlånade. Har gått för dem ungefär som det gick för Föräldrar&Barn-tidningarna. Den som sitter och pantar på alla infoblad...

Börjar bli rätt trött nu. Ska se klart på tv, sen blir det sängen. Ska även njuta av mina nybakade chippar. Mm. Men kunde ha varit lite segare och inte så spröda i kanterna.

Ha det!

/T

Dagarna rullar på

Usch. Känner hur jg egentligen borde sätt igång med min restuppgift. Men, här sitter jag. Hmm? Vet inte hur jag ska få ihop den bara. Har ju så gott som texten i ett häfte efter en föreläsning. Men, att få den från häftet till word-pdf-ivägmailad är en bit. Så, det får bli ikväll.

Har grupparbete idag 12 och framåt. Usch. Känner mig sådär om uppgiften. Men, det börjar nog ta sig.

Haha! Såg nyss en reklam för BSB. Var en inzoomning av Brian. Ojoj. De där käkbenen har man nog dreglat över en och en annan gång. Skulle vara kul att få se dem nu, såhär 10-12 år sen man diggade dem stenhårt. Vem kan glömma onsdagsträningarna i Emmas garage? Haha. Några av rörelserna minns jag nog fortfarande, medans andra är rätt bortblåsta. Men jo, jag skäms lite över att jag kan sitta ett tag och lyssna på dem på Spotify.

Var ut på onsdagsöl igår med några kompisar. Började hos Jenny med att dricka glögg och leka "ping-pong-pang". Sen bar det av till Irish. Cyklade hem där vid midnatt. Skönt att komma hem och sova lite. Hade en jättetrevlig kväll! Gott sällskap. Tyvärr så blir jag näst intill ensam i Sundsvall i helgen. Det är bara jag, CG och hans flickvän kvar. Så jag måste nog tyvärr städa och tvätta.

Nej, mycket svammel, inget gjort. Ska dricka upp mitt kaffe, sen så småningom ska jag bege mgi mot skolan.

Ha det!

/T

Trevlig kväll

Har haft en trevlig kväll ikväll. Var iväg på måndagsöl till Irish med Jenny, Ullis, Mats och Johan. Blev cola för min del. Kände mig inte så pigg på öl och så körde jag. Börjar bli lite kallt nu, så borde nog ta tag i att skaffa mig ett busskort! Har då två saker att göra den här veckan; skaffa busskort och träningskort.

Lämnade in uppgift två idag. Skönt att ha det inne! Ska ha genomgång av det imorrn. Fick uppgift tre idag; grupparbete om att förändra formspråket för ett magasin. Har inte vail inom vår grupp än om det blir ett magasin om flugfiske eller ett om hembygd med lite "Martha-stuk". Ska bli intressant imorrn!

Kom på att jag utöver uppgift tre har en rest kvar och en individuell designuppgift. Skönt att den sistnämnda bara bedöms med godkänt eller inte. För just nu får jag se hur mycket tid jag lägger ner på den. Fast vem vet? Fick veta att jag är ensam kvar i Sundsvall inkommande helg, så då kanske jag får tid och lust?

Nej, nu ska jag kika klart på CSI Miami och sen sova.

Ha det och godnatt!

/T

Bo Kaspers

Halvligger i sängen och slötittar på Skavlan. Bo Kaspers uppträder. Fick en skum känsla i magen när de spelade några av deras låtar. Sådär som att jag inte vet hurvida jag gillar dem starkt eller inte. Lite sådär, tja vad ska jag säga? En klar känsla är hursom sommar. Men annars. Hmm? Vissa dagar kan jag göra en playlist på spotify med bara dem och lyssna på hela dagen. Vissa dagar hoppar jag bara över den och väljer att lyssna på något helt annat.

Får se vad det är för dag idag. Borde renskriva en hel del anteckningar. Men, just nu känner jag att jag vill folusera på F&B.

Nej, om jag skulle ta och masa mig ur sängen och laga frukost?

Ha det!

/T

Tja, vad ska jag säga?

Kom hem för kanske en halvtimme sedan. Blev ingen utgång den här gången heller. Men jag fick höra att jag inte missade så mycket. Så, kanske lika bra att jag gick hem istället för att vänta på en 3e taxi. Sparade om inte annat pengar, vilket inte är helt fel.

Var rätt pepp på att gå ut på krog, men så blev det som sagt inte. Tappade en hel del stämning efter en stund. Men, som tur var fanns det några som gjorde att jag kom någolunda upp igen. Men, kvällen i sammanfattning; Tja. Har dessutom tappat min ena vante i ena taxin (som vi satt och väntade i utanför Malin). Hmm. Ska höra imorrn efter den. Skulle inte vilja bli av med den, det är ju som sagt pappas vantar. Så det drar nog ner betyget en del.

Sitter och kikar på en gammal livespelning med Coldplay. Är från deras "Viva la Vida-turné". Så jag är inte sådär helt "ooooh" över det. Mest, jahapp. Har ju Live 2003 på dvd, om jag skulle få för mig att vilja se och lyssna på deras godingar.

Japp. Mycket flams och trams. Men jag är trött och fundersam. Och just nu orkar jag inte fundera så mycket på formuleringar, vill bara få det sagt.

Ha det och godnatt!

/T

Trevlig dag

Har fått en hel del gjort idag. Gjort lite provutskrifter och petat runt lite till. Ska kolla igenom mina utskrifter lite till och göra lite markeringar innan jag återvänder till skolan på söndag för att pilla och montera upp mitt arbete på wellpapp.

Drog direkt efter skolan ut till Birsta. Tanken var att jag skulle köpa ett sidorbord till sängen, hade spanat in en kub tidigare, som jag inte köpte (och jo, jag bannade mig själv över det sen senare). Hittade även en kjol till morgondagen. Så nu borde jag vara all set. Förutom att jag inte har kaffe hemma tills imorrn (orkade inte svänga in via Statoil och köpa).

Har varit och kikat på Idols med Jenny och Ullis hos Jenny. Riktigt trevlig kväll! Såg även Blades of Glory efteråt. Passade även på att göra en ny spelningslista inför imorrn. Känns riktigt pepp just nu! Får se hur det blir imorrn..

Nu ska jag snart sova. Börjar känna mig rätt trött och ska njuta av att bara sova imorrn.

Borde ta och städa lite här igen. Lägenheten ser ut som den gör efter en vecka som mest har spenderats i skolan. Men jag har haft kul, lärt mig mycket och fått ovanligt mycket gjort!

Så, nu lite knäckebröd, sen sova. Godnatt!

/T

Det var väl inget oväntat..

Det här läser jag på ÅT hemsida. HAHAHA! Det här var unefär vad vi diskuterade med farmor förra veckan. Ojoj. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Men, det blir nog att skratta!

http://www.tidningen.ax/article.con?id=19345&iPage=1

Står ungefär såhär; "Skarven gick sönder - lämnade aldrig hamn."

Den där båten kommer aldrig att komma fram till Föglö, den kommer att sjunka på vägn eller köra på grund. Eller vad som, den dagen den kommer fram till Föglö och sätts i trafik, ja, då vet jag inte vad jag ska göra..

Dagens skratt i ett regnigt och mulet Sundsvall.

Ha det!

/T

Planeringar

Har suttit en bra stund i skolan idag igen. Åkte dit till 11. Hade föreläsning (Grafisk designhistoria) vid 1. Fick gå tidigare pga vi var rätt trötta. Sen äta sen lunch/middag i skolan och fortsätta jobba vid datorn. Har nästan fått hälften klart nu. Orkade inte sitta så länge, så jag kom hem för ungefär en timme sen. Har en heldag imorrn att jobba om jag vill.

Hade tänkt kila ner till Friskis och skaffa mig ett gymkort, men jag fastnade här i soffan. Är rätt trött efter idag. Får se om det blir att göra det imorrn istället?

Hade tänkt plcoka ur mina vinterdäck ur bilen. Får se om jag masar mig ner efter att jag kikat klart på "halv 8 hos mig".

Nej, nu ska jag fixa något att äta medans jag ser på tv.

Ha det!

/T

Funderingar

Funderar på om jag skulle nischa min blogg? Med tanke på hur mycket jag just nu skriver på om min utbildning? Eller, kanske bara styra in den mot något? Men, jag skulle ju fortsätta skriva om det jag gör utanför skolan också.

Hmm. Är nog värt att ta en funderare.

Gick lite bättre idag i skolan. Fick klart intervjun och godkännande från Klas. Skönt! Får se vad vi ska göra med materialet sen. Har fått början på min redigering också. Har även fått min rest, känns sådär. Men, jag har tills nästa fredag på mig att göra det. Så, det är ok. Har dessutom inte börjat på individuella designuppgiften än. Så nog finns det saker och ting att göra. Jag lär inte bli sittandes sysslolös.

Skulle behöva åka och panta och kika på den där kuben som kunde fungera som sidobord till sängen. Men, här sitter jag. Känner hur jag skulle behöva jobba med skolarbete och övrigt arbete. Men inget blir det.

Suck!

Nej, nu ska jag masa mig upp ur soffan och få något gjort.

Ha det!

/T

Redigering

Usch. Är så trött att jag kan spy på allt vad redigering heter just nu. Eller iaf när det kommer till uppgift 2. Kanske saken att jag inte gillar just huvudämnet för uppgiften är det som gör mig mindre pepp.. Själva uppgiften i sig skulle vara superintressant omdet inte vore inom vilket ämne det är.. Blä!

Har fått min intervju så gott som klar idag. Har tom hunnit skicka den till Klas för genomläsning. Känns rätt skönt!

Ikväll var jag med Malin, Jenny, CG och Mats på basket; Dragons mot Borås. Dragons vann genom en 3 poängare i slutsekunden. Gillar när basketmatcher avgörs i sista sekunden. Kanske inte så kul innan, men i efterhand så gillar jag nog spänningen.

Plockade med mig hemifrån mina stövletter, har tänkt sälja dem. Har ju inte blivit direkt att använda dem.. Men så går det när jag köpte 39or och har för klena ben för att det ska vara snyggt. Så nu ska de komma upp på blocket och sen ska de få flytta ur min garderob.

Nej, om jag skulle ta och sova så att jag orkar med lite föreläsning imorrn och kanske lite jobb med uppgift 2 utan att jag spyr över tangentbordet. För ett tangentbord kostar en hel del..

Ha det och godnatt!

/T

Min räddare på trötta morgnar




Det här köpte min syster åt mig. Glömde att köpa det själv när jag kom hem från Närpes. Detta är då TEHO i brusform. Dvs energidryck i brustablett. Så något kanske när jag är trött på morgonen? Som tex imorse. Men då räckte det med kaffe.

Tusen tack Catta!

Har försökt jobba en hel del med intervjun, men sitter fast. Så det blir nog att skriva mera imorrn.

Nej, nu kika på tv och fortsätta med min stickning.

Ha det!

/T


På väg igen

Ja, då sitter jag här igen, på båten. Men den här gången är jag på väg härifrån och inte hemåt. Lite trist att åka så snabbt igen, men det har varit ett välbehövligt besök! Skönt att få träffa mamma och syrran!

Ja, fredag blev lugnt och skön i soffan. Somnade rätt smabbt när jag väl gick isäng. Tror man sover bäst i sin egen sång (även om jag har två), men den hos mamma är ju "The bed".

Väcktes av mamma med kaffe på sängen på lördagen. Kunde ha sovit mer än vad som blev, men lika bra att komma upp ur sängen och få något gjort! Blev överraskad av Emma och Malin på dagen när det satt på trappan när jag kom hem. Det gillades starkt!

På kvällen blev det kaka, Jeopardy och mycket skratt. Blev både Indigo och Arken. Men det ska ju göras ordentligt när man väl är hem.. Haha. Hade en jättetrevlig kväll! Kul att näst intill hela KG kunde vara med! Har några filmer som nog kanske inte ska visas mer än för oss inblandade, men jag kan lova att de kommer att ge mig många skratt i vinter.

Tusen tack alla!

Borde egentligen renskriva min intervju, men jag har ingen inspiration! Allt är som bortblåst! Usch. Borde egentligen skriva den, för jag får en rest här imorrn som jag måste göra också. Och så kommer uppgift 2 på det. Ajaj. Blir att jobba hårt nu.

Ha det!

/T

Bra, bra!

Intervjun gick bra! Blev grymt inspirerad! Var som att gå i en godisaffär. Massor med papper, bra skrivare, laserskärare.. Aaah! Trevligt, trevligt!

Problemet är bara hur jag ska få det vinklat som det var tänkt; nyhet. Och få det bra skrivet.. Hmm?

Imorrn kommer syster yster hit. Ska försöka träffa henne på stan på en fika. Så slipper mamma vårat tjatter. Kul att träffas, även om det nu inte var så jättelängesen vi sågs. Fusköppnade min present från henne; "Smarta knep för ett trendigt hem" (en bok). Har bläddrat lite snabbt i den och den verkar rätt kul. Kanske inte det om att måla om fasaden är så aktuellt för mig just nu, men vem vet vad jag gör senare?

Satt idag och bläddrade igenom senaste Cosmo och kände mig ännu närdigare (än tidigare) och funderade på hur det hade redigerat just den sidan jag kikade på. Märkte en fuling de hade gjort, en spegelvänd bild.

Borde ha gjort en hel del redan den här kvällen. Men jag somnade i soffan och nu har inget blivit gjort. Förutom att tvätten har blivit tvättad och upphängd. Borde ha bakat den där kakan inför morgondagens kalas. Men, den får bli imorrn.

Nej, om jag skulle ta och kika klart på Idols och sen sova.

Ha det!

/T

Hemma!

Nu är jag äntligen hemma! Skönt! Är rätt trött, men det frå vara. Får sova lite senare. Ska strax åka iväg in till stan och göra en intervju till skolan. Ska bli rätt intressant! Ska få ihop 2000-3500 tecken. Får se hur det går..

Ska försöka hitta ett bra presentpapper när jag väl är inne i stan. Har nämligen en present att slå in.. Hehe

Är trött, men samtidigt nervös. Ska bli intressant hur intervjun blir!

Nej, ska slänga något i magen. Sen bege mig iväg.

Ha det!

/T


Chans

Trillade in på Spotify och blev att lyssna på lite Kent. En favorit när jag var yngre (13-14 år och hängde på Uncan). Tyvärr hade jag tidigare alla Kent skivor tom Vapen och Ammunition, men jag lånade ut dem till min syster och du är de försvunna. Synd, men tja. Saker kommer och går.

Får många trevliga flashbacks när jag lyssnar på B-sidor. Det här var innan jag fastnade för Coldplay. När låtar som Duett, Pärlor och Socker var det bästa som fanns. Tupla Boost och Fazers blå från Minimarket. När allt var planerat. Du behövde egentligen bara komma och visa dig i skolan och göra de läxor du behövde. Inget stort ansvar. Men ändå, vilka problem det fanns!

Tror jag ska ta och låna lite Kent och bränna ut tills morgondagens bilfärd. Kent och Coldplay (nu snackar vi Parachutes och A rush of blood to the head här, inget nytt) och min bilresa blir komplett. Blir inte bara en bilresa utan även en resa längs med memory lane.


"Tror du att kärlek är som sångerna vi hör?"
/Spökstad, Kent (B-sidor)

/T


Hallon- och blåbärspaj

Sitter och väntar på att min paj som jag tog ur ugnen ska svalna och vaniljsåsen sätta sig. Sen ska här smarras! Ska försöka hinna äta så mycket som möjligt av den innan jag åker imorrn.

Har hunnit jobba en hel del idag på skolan. Är så gott som klar med inlämningsuppgiften. Ska bara kolla igenom en extra gång och skriva ut den imorrn. Fast, det känns lite sådär att sitta och jobba med något som vi bara får G eller IG. Och när jag dessutom inte är med på själva genomgången då jag får mera feedback. Men, jag vill själv vara rätt nöjd med det jag lämnar in.

Skulle behöva städa igenom lägenheten imorrn också. Men, får se hur det blir med den saken. Har programmöte imorrn. Ska bli intressant att se vad det är vi ska gå igenom under det.

Ska försöka sätta ihop ett födiskort tror jag. Ska bara installera provverisionen av PS först. Så kanske jag kan hitta på något skoj?

Nej, nu är det dags för sockerchock! Känner att jag börjar bli lite slö, så in med socker bara!

Ha det!

/T

Grafisk nörd 2.0?

En sak som jag blir glad av är Saabs reklam. Den är ju så enkel och ändå så snygg. Sådär att man blir varm i hjärtat av den (ungefär som efter att någon bjuder på en kaka)

Men nu såg jag en annan sak som jag gillade redan när den kom för några år sedan; Introt till Nip/Tuc. Säkert jätteenkel att göra, men oj vad snygg! Varm i hjärtat? Check!

Måndag

Sen sist då? Tja. Fick inte mycket sömn inatt, så nu redan börjar jag trilla av pinn här i soffan.

Men, hade kursintroduktion idag. Känns som om den här kursen blir rätt intensiv, men intressant. Det här är saker vi kommer få användning för! Som dagens föreläsning om att skriva artiklar! Sen att vi fick en uppgift på det, om att göra en intrevju med någon inom branschen (grafiker). Ska se om jag får tag på någon intressant.

Satt i skolan från 9 till 17 idag. Riktigt långt, men det är bara att börja vänja sig.

Var hem en vända idag. Sen var det några som skulle på forboll och iväg bar det. Såg bara första halvleken Sundsvall-Syrianska. Men jag förstod att Sundsvall vann, så jag är nöjd ändå. For hem när jag kände att jag koncentrerade mig mera på mina skallrande tänder än själva matchen.

Har även börjat utforska pizzautbudet här i stan. Blev lite besviken. Men, då vet jag det. Har några kvar att prova mig igenom.

Ska iväg och kika på en födispresent till mig själv här någon dag. Tror det får bli ett kamerastativ.

Nu kika lite tv, och sen nanna.

Ha det!

/T

Lördagkväll

Blev bakat bullar idag. Gott, gott. Tyvärr så åt jag för mycket av degen, så nu ligger jag här på soffan och har ont i magen. Men, jag får väl bara skylla mig själv!

Fick ordentlig hemlängtan, igen. Saknar mina nära och kära. Vill också ha någon att viska hemligheter till! Men, det tar nog ett tag till innan jag får göra det. Just nu ser det ut som oktober/november först.

Min hemlängtan blev inte bättre av att prata med mamma via skype och en kramsjuk katt dyker fram breve mamma. Saknar min Bus! Sen att mamma vände datorn så att den bara visade Bus, gjorde att jag tom böjade sakna hennes dreglande.. Ojoj.



Ska lägga mig i sängen och tycka synd om min onda mage (nog för att det är självförvållat, men ändå) och läsa lite. Sen senare kommer en av mina favoritfilmer på tv; Crash. Visst, jag har den på dvd om jag vill kika, men min dvd-spelare samarbetar inte riktigt med mig alla dagar. Så då kan jag lika gärna se den på tv.

Ha det!

/T

På måndag börjar nya kursen, Tidningsdesign. Woho? Eller?

Lördag

Hade en rätt trevlig kväll igår.. Men mitt humör gick rätt upp och ner, mycket tjafs blev det också som gjorde att mitt humör dalade..

Var först hos Jenny en bra stund. Fick ont i huvudet, men det släppte efter lite Panadol. Ville inte att kvällen skulle bli förstörd pga huvudet. Så det var skönt! Hade tänkt gå till kåren, men när vi kom dit var klockan 1 och de stängde 2, så vi kilade vidare. Först hade vi tänkt gå på Daltons, men gick till Allstar istället.

Hade en rätt trevlig kväll. Fick snacka en del sport med Mats, så jag var nöjd, speciellt när de visade baseball. Tyvärr inte RedSox. Utan White Sox mot Tigers.

Fick mig ett gott skratt när jag öppnade kylen imorse. Hade en flaska steakhousesauce. Undrar hur det ser ut i Mats kyl.. Haha. Tror nog han fick med sig minst 4 flaskor från Allstars.

Funderar på att dra igång ett storbak idag. Har inhandlat alla ingredienser som behövs för att baka bullar, men det är kanelbullens dag först imorrn. I-lands problem!

Har även inhandlat en pajform. Så kanske även det blir att baka en paj lite senare?

Nej, om jag skulle göra något! Ha det!

/T


Kallt!

Usch. Kikade ut genom fönstret när jag slog upp mina blå för dagen. Hujj! Det är frost ute och fortfarande -1 grader.

Såhär ser det ut från min balkong just nu;



Men jag får skylla mig själv som har valt att flytta norrut..

Nog har jag träningsvärk idag nog! Har även ont i min ena armbåge, har skrapsår och blåmärke. Usch! Men det var det värt!

Nej, nu ska jag äta upp min frukost och sen bege mig mot skolan.

Ha det!

/T

Klassaktiviteter

Ajaj. Ligger i soffan och jämrar mig lite smått. Tror jag har sträckt mig. Eller åtminstonde har jag ont i ryggslutet. Så det blir intressant att ta sig upp ur sängen imorrn. Vad jag har gjort? Jag har varit med delar ur klassen på LaserHall här i Sundsvall. Tyvärr gick det sådär i själva spelet, men det var helt ok ändå för att vara första gången.

Igår blev det ändrade planer för min del. Hoppade på cykeln och begav mig till Ullis för en öl med delar ur klassen. Sen begav vi oss vidare för att gå till Olles/Allstar. Riktigt trevligt ställe! Blev rätt tidig hemgång för min del, fick magknip. Men det berodde nog på att jag var hungrig..

Skönt att ha varit ledig hela dagen. Fick lägenheten städad.

Imorrn är det genomgång av trycksakerna med hela klassen. Ska bli intressant att se vad de andra har gjort. Kanske ett tillfälle att äntligen få ihop vilka som går i klassen. Har fortfarande inte koll på vem som går var.

Nej, nu ska jag kika klart på tv, sen blir det sängen.

Ha det!

/T


RSS 2.0