Ensam hemma

Ja, så känns det just nu. Vinkade av mamma tidigare idag och nu känns det lite konstigt..

Idag var vi en sväng till Birsta (igen, men inte in på IKEA idag!). Kollade på skrivare och köpte en till blomma till mitt köksfönster. Så nu börjar det mer och mer se hemtrevligt ut. Sen var vi ner till skolan och kikade runt bland husen vart jag ska imorrn bitti. Skönt att veta. Var även en sväng ner och kikade i lite butiker. Köpte torrshampo åt syster yster. Ska byta två böcker och shampot mot en väska på posten.

Så nu vet jag lite mer hur det ser ut här runt. Fast, imorrn har jag stadsvandring. Lär få se mera då.

Kändes lite trist att vinka av mamma. Men samtidigt så vet jag att de kommande veckorna blir rätt intensiva. Hade tänkt hinna med att gå på en träning imorrn, men eftersom jag upptäckte att jag har lära-känna-kväll, så får min träning vänta, tyvärr. Jag är rätt sugen just nu!

För tillfället halvligger jag i soffan, slötittar på film, dricker te och äter ostbågar. Kan inte klaga mycket just nu. Det enda är väl att jag inte har fått min egen inloggning till internet och därigenom snyltar på min grannes.

Nåväl, det kommer väl det med.

Nu ska jag kika vidare på filmen, sen sova.

Ha det!

/T

IKEA

Jag säger bara det, gå inte på IKEA en lördag i slutet på månaden. Ojoj! Det var tydligen löning igår i sverige, märktes bra när jag och mamma stod på IKEA och svettades (minglade som lördagarna beskrivs som innanför dörren). Men inte klagar jag. Fick med mig både en säng och en bäddsoffa, mam ska ge sitt utlåtande om hurvida den är bra eller inte efter natten.

Har fått upp en del nu här och det börjar se lagom mysigt ut. Inte riktigt 100 än, men det kommer. Har en bokhylla som är slut som jag ska inhandla och lite annat smått. Som att jag köpte en lampa idag, men glömde att köpa glödlampor till själva lampan. Hmpf!

Tror att det blir att sova rätt snart. Är trött och ryggen värker efter allt gående, stående (kön på IKEA) och bärande på fel sätt. Nåja. Jag får hursom sova i min nya säng inatt och slipper sova på madrassen på golvet. Lär sova gott.

Ha det och godnatt.

/T

Framme!

Är nu äntligen framme och uppflyttad i lägenheten. Har varit en lång och händelserik dag.

Lyckades spräcka mitt ena framdäck när jag hade tankat. som tur var hände det precis utanför en däckverkstad. Men sen när jag hade kommit in i verkstaden måste de ha en speciell låsmutter för att kunna få av däcket, vilket jag inte hade. Det hela verkade bli en dyr historia med bärgningsbil, borrning av bult och nytt däck, PLUS arbetstid på det som inte är gratis. Nåväl. Hittade som tur var låsmuttern och det blev ett lite billigare kalas, men ändå rätt saftigt. Ajaj.

Idag har jag och mamma varit och fixat det viktigaste. Ska tillbaka till IKEA imorrn och kika på säng och eventuellt en soffa. Det mesta andra fick jag med mig därifrån idag.

Som jag lovade Malin så kommer det blider när jag är mera klar och saker och ting är monterade och uppackade.

Nu ska jag sova.

Godnatt

/T

På väg mot ett botemedel?

Läste det här på aftonbladet.se. Känns skönt att de snart kanske har ett botemedel, eller iaf en bättre bromsmedicin mot MS.

Känns skönt för mig att veta, även om det är för sent för min mormor, så kanske min morbror kan få vara med och testa det? Själv har jag funderat länge på om det är genetiskt eller inte. Det svåra är ju att ingen egentligen vet. Men anledningen till att jag är mer nervös är att jag isf skulle kunna ha det från båda sidor. Både mormor och morbor har, min farfar hade också MS.

Jag har mina vågor då jag funderar, fast jag inte vill. Men just pga att man inte vet om det är genetiskt eller inte, så kan man inte testa innan man har symptom. Så, det är bara att vänta och se. Men jag tror knappast det. Men trots det så värmer det i hjärtat att få läsa sådana artiklar som den ovan, för jag vet vilken obehaglig sjukdom det är. Jag har sett hur det kan drabba folk.

Nåväl. Nu ska jag formatera min dator. Den har slutat samarbeta med mig igen, så det är enda utvägen. Suck!

Ha det!

/T

Klimat

Sitter med klimatöversikten för Sundsvall framför mig. Det verkar inte så kallt som jag trott. Hurra! Kanske jag kan packa upp igen de där varma kläderna.. Haha. Men nog tror jag det blir att ettdera komma hem och byta däck, eller få dem hitforslade på något sätt.

Men slutsatsen är nog att jag kan nog överleva klimatet. Sen är fråga om mina stackars lilltår kan göra det?

Nåväl. Ikväll har det varit fika hos Mie. Det bjöds på muffins, kakor, melon, godis, chips och ostbågar. Inte illa! Känner att jag har gelégodis upp över överonen. Men det är ok. Blev även en hel del GH-spelande. Blev lite sång också. Men fy vad svårt det var! Fast, inte lika svårt som trummorna. Tror jag håller mig till gitarren eller basen tills vidare.

Imorrn ska jag iväg och se om jag kan få min cykel fixad. Kan behövas med tanke på att däcken börjar ha gjort sitt. Ska även vattna en sista gång på Edos blomma och kanske kika på lite dålig tv medans jag får cykeln fixad. Ska pga cykeln byta bil med mamma imorrn. Är rätt nervös med tanke på att det är manuell växellåda och hon kör vanligtvis automat.. Nåja. Hon har kört bil tidigare så.

Nej, nu sova och försöka sova bättre än vad jag har gjort de senaste två nätterna.

Ha det!

/T


Fynd!

Igår när jg började gå igenom några av mina lådor så hittade jag en hel del sake; decibelhatt, gamla skolkataloger (med kommentarer om alla), gamla uppsatser mm.. Gav mig ett gott skratt.

Hittade även ett par regler som jag hade skrivit av och hade på väggen tidigare. Skrev om dem och ska sätta upp dem i lägenheten. Det är "Pers livsregler". Per är en karaktär i en bok av Sören och Andres (killarna bakom Sune och Bert). Per är förståndshandikappad och lever med sin filckvän. Han har en bror som heter Tage som i sin tur är kompis med bokens huvudperson, Emanuel.

Ett utdrag av livsreglerna;

Om jag lever ska jg leva och inte vara död.

Jag måste veta vad jag vill om jag ska kunna bestämma något

Det finns inga dumma, bara sådana som gör dumma saker

Jag gör så gott jag kan

Ingen annnan behövs för att jag ska kunna känna min käsnlor. Alltså: vem är det som känner? Jag. Vem kan göra något åt mina känslor? Jag! Både bra och dåliga, alltså.


Minns ni decibelhatten då? Redan för 7-8 år sen tjatades det om decibelnivän på Rockoff (då det fortfarande skrevs som RocKoff, sponsor Koff) och Dennis hade en superba lösningen. Alla får vika sig en hatt och berätta genom den om det är för hög eller låg volym.

Har bilder på hur hatten ser ut;

Om det var för högt ljud, då satte man den röda sidan bak mot ljudkillarna (om man stod framför scen). Det står på den röda sidan; lägre ljud och en pil ner.



Och om det var för lågt ljud, då satte man den blåa sidan bak mot ljudkillarna. På den sidan står det; mer ljud och en pil upp.



Sen minns jag att om man var nöjd med volymen (allt väl? Ta av dig hatten) så skulle man ta av sig den.

När jag kikade på insidan så fanns artistprogrammet där. Det var Joakim Hilson (Vacker utan spackel), Lucy Street (Girls Next Door), Hardcore Superstars (när de blev kända med tex låten Someone special).. Så jag gissar att den är ifårn 2001-års upplaga av RocKoff.

Nåja. Nog med det. Ska se om det blir GH-spelande ikväll hos Mie. Skulle vara rätt najs. För de har complete bandpack. Men, jag vägrar att sjunga! Det ska jag spara till mina grannar att väckas av på morgonen. Men det blir inte "I don't wan't to miss a thing" som Matte har trakasserat sina grannar med i Uppsala. Haha.

Nu ska jag återgå till min städning och packning.

Ha det!

/T


Inget gjort

Usch. Känns som om jag inte fått något gjort alls idag. Inte något som har med flytten att göra iaf. Eller, jo. Jag har fyllt på i en av flyttlådorna med nytvättade handdukar (kan absolut inte använda sproilans nya handdukar utan att ha tvättat dem minst två gånger. De suger inte åt sig fukten tycker jag).

Men annars har jag mest hängt framför datorn. Fixat lite smått på några bilder och varit iväg med dem till gefoto, så får jag dem på fotopapper imorrn. Inte illa. Har några ramar som jag har målat och som jag ska lägga dem i. Skulle egentligen behöve börja städa ur bokhyllan med. Men, jag har ingen passlig låda (bra ursäkt), så det får vänta.

Borde börja packa ihop min tv, stereo och Wii. Men problemet är att jag lyssnar på radoi varje dag, ser på tv varje dag och spelar Wii nästan varje dag. Så det får också bli till senare. Det tråkiga är att allt verkar hamna på att göras under torsdagen. Usch!

Nej, städa ur några lådor kan jag göra hursom! Kanske packa ner stekpannan som är min också? Är lite sugen på att fixa våfflor, men det får vara. Måste städa lådor!

Så det så!

/T




Lite bilder jag var in med idag. Woho!

Klosterviken

Var premiär för mig att åka ut till Klosterviken idag. Har aldrig satt min fot där tidigare, så nu tyckte Emma det var dags! Var rätt skönt att vara där idag, speciellt i det vackra vädret. Vågade mig till och med att simma, men inte hoppa som Emma och Stina gjorde (om man inte räknar bomben från kanten..) Men eftersom fb strular idag, så lägger jag upp lite bilder här istället.



"Captain Morgan"


    


Emma och Stina gjorde ett halvt varv och posade. Inte illa..


Nej, nu ska jag nog blåsa håret torrt och sen gå isäng.

Godnatt. Ha det!

/T

Trevligt avslut

Har haft en riktigt trevlig helg. Först lite jobb på fredagskvällen, rätt mycket folk och mycket att göra. Trevligt! Sov länge på lördagen. Sen begav jag och mamma oss in mot stan en sväng. Trynade runt området till volleyn. Sen hem och städa och fixa lite inför kräftisen på kvällen.

Hade en jättetrevlig kväll igår. Först mycket kräftor, sen lite GH på det och avslutningsvis Arken-Indigo-Arken. Kul att avsluta sommaren på åland med en grymt trevlig utekväll. Mycket dans, sång och tja.. Trevligt! Kom hem halv 4.

Idag har jag lagat kräftfond och börjat packa. Gick en hel, stor låda åt till mina skor. Iofs så valde jag att packa ner dem med lådorna. Så nu börjar det bli tomt i min garderob. Letade även fram mina kokböcker. Tror nog jag bara tar med mig de viktigaste, annars måste jag höra om jag kan få Magnus Samuelsson att hjälpa mig. Har ju trots allt min pärm från året på yrkes. Det borde räcka.

Nej, om jag skulle ta och ysa ner i sängen? Kanske ta en smörgås och kika på söndagsfilmen?

Ha det!

/T

Nattliga funderingar

Sitter med datorn i famnen, borde eg sova, men blev något annat istället. Fastnade i mitt fotoredigeringsprogram. Funderar på vilka bilder jag ska ta och framkalla innan jag åker. Har ett "presentkort" som jag lika väl kan utnyttja. Ska bara finslipa lite bilder först. Ingen höjdare att skriva ut fina bilder när tex horisonten är sned..

Så nu ska jag redigera lite bilder. Imorrn ska jag försöka jaga rätt på ett minneskort, mina gamla fotoramar som jag ska måla, mina ben till gamla skrivbordet (ska bli matbord) och mina flyttlådor.

Lyckades i misstag zooma in på en bild av farmors vallmo. Blev rätt snyggt, föruotm den lilla detaljen att bilden är rätt oskarp just där. Ajaj. "Nåväl, vad är väl en bal på slottet.."

Hittade en annan bild som kunde blivit rätt söt, om inte person nummer två på bilden såg ut som den gjorde.. Men, jag har en goding i hyllan här hemma som får flytta med istället, säger bara Kvasten.. Haha

Nej, nu ska jag skå ihop datorn och sova. Godnatt

/T

Det här är en bild jag gillar. Även om den kanske inte är 100%. Men, den är charmig i sig (om jag får säga det själv i detta Jante-lags-land)



Nu nanna! Så det så!

Planering

Sitter hemma och försöker få ihop min skiss över lägenheten med de jag ösnkar tränga in i lägenheten. Går sådär. Speciellt som jag inte har några direkta mått och den ritning jag har är generell för alla lägenheter på 44m2. Suck! För tillfället är jag någolunda nöjd. Fast, jag har lite som fortfarande inte fått rum. Hmm..

Så här ser det ut just nu hos mig i planeringsstadiet.



IKEA-katalogen OCH ikea.se framme på datorn. Men när man inte får hem nya katalogen i postlådan så..

Tyvärr så är min hurts (Sture) hemlös för tillfället. Visst, han kan få bo hemma hos mamma om han vill. Men jag skulle gärna få med honom när jag ändå är på väg.

Åh! Skulle så gärna få "ordentliga" mått så jag kunde börja fundera på min ekonomi. Men samtidigt så ska jag älv ha något att göra när jag kommer dit innan jag kan gå till ikea dagen därpå.

Idag har jag varit och fikat med Malin och Mie. Planerat lite smått inför lördagen och kikat på volley. Har även kollat upp när jag ska jobba imorrn. Hoppas att det blir mera action imorrn än vad det var förra veckan.

Nej, nu ska jag planera vidare, sen får vi se vad som händer.

Ha det!

/T

Lugn dag i Närpes

Idag har varit en lugn dag. Sov ut imorse, rätt skönt. speciellt att kunna göra det flera dagar i rad.. Var iväg till HalpaHalli idag med syrran. blev inte lika positivt överraskad idag som jag blev i Jeppis. Hmm? Var även och fikade inne i Närpes C. Riktigt mysigt café. Synd bara att de stängde så tidigt (kl15) kunde lätt ha fastnat där. De hade både skvallertidningar och "vanliga" tidningar. Dessutom hade de riktigt sköna soffor (ungefär som de på Timjan).

Sen senare efter middagen blev det att följa med syster till stallet. Beundrar hennes engegemang i hästar. Att hon har orkat fortsätta så länge. Trots att hon kanske inte gjorde sitt bästa idag, så blev jag överraskad över hennes skicklighet. Ibland funderar jag nog på var jag skulle vara om jag inte hade slutat med hästar. Men samtidigt så skulle jag nog inte vara där jag är just nu. Ingen dans, ingen bild och form, ingen gymnastik osv..

Imorrn bär det av ner till åbo. Ska via IKEA (jag ska provligga sängar) för syrran ska ha lite grejer. Sen ska vi ta ett varv i Mylly och sen ska jag bege mig hemåt. Lite trist att lämna efter bara några dagar. Men samtidigt så är det rätt skönt att få åka hem. Egen säng och få börja fundera på mitt packande.

Nej, nu ska jag strax nanna. Ska upp lite tidigare imorrn än idag, så det kan vara bra att få sova lite. Och natten därpå lär det bli dåligt med sömn..

Ha det!

/T

Vasa

Har varit i Vasa idag med systeryster. Blev lite att handla iaf. Jag som skulle hålla i pengarna. Men ibland blir det så när det är saker jag behöver och saker som jag kanske inte behöver (paljettväst, men den var fin och kommer att bli ännu finare på). Såg nog mycket fint, men vet att IKEA lockar mera. Jag kan inte sova på mina kläder som jag kan göra i en säng tex.

Förundras över hur mycket jag nog tycker om Finland. Eftersom jag inte har varit här så mycket så har jag inte eg någon åsikt. Men nu tycker jag nog mer och mer om det. Plus att det inte är såå krångligt att ta sig hit upp (när jag är hemma).

Nu kika tv och spela lite UNO med syrran och kanske även Tommy.

Ha det!

/T

Framme

Är framme i Närpes. Eller, har varit framme sen lite före 1 idag. Långt att åka buss, men rätt skönt att kunna kika lite film under vägen. Idag har jag fått en tur igenom centrum av Närpes, ätit jumbo-burgare, träffat Tommys föräldrar och en del till. Rätt trevligt att få vara här. Speciellt när jag bara har besökt TB i Närpes/"Stora Tomaten" tidigare.

Imorrn tror jag det blir att åka till Vasa och glo i affärer. Ska nog bara kika jag, lika bra det. Har dels inte rum i väskan och dels inte pengar i plånboken för att spendera på annat än IKEA om någon vecka.

Nu ska jag lägga mig ner och vila lite. Blev inte mycket till sömn inatt. Så jag lär nog somna inom den närmsta timmen.

Ha det!

/T

Närpes

Har varit och jobbat lite extra ikväll, kom hem för en halvtimme sen. Är rätt trött, men det gör inget att jag redan är vaken. Ska åka iväg till syster yster inatt. Kommer fram vid 12 imorrn (efter en lång, lång bussresa). Men det är det värt! Nog för att jag träffade min syster för mindre än en månad sedan. Men ändå. Vi ses inte så ofta och jag har fortfarande inte sett hur de bor!

Tyvärr så blåser det en del just nu, så det ska bli intressant att se om Amorella går in i Långnäs eller inte. Om inte så blir jag nog lite tjurig, men det kommer alltid mitt-i-dagen-båten om det skiter sig. Om det blir så, då får jag stanna en dag längre bara.

Nej, om jag skulle ta och packa väskan också. Och föra över lite filmer, så jag har något att kika på när jag åker buss?

Ha det!

/T

Solrosor

Blev både minigolf häromdagen (fast jag gick med som sekreterare) och även en fika med Matte. Rätt trevligt. Är inte alla dagar som jag träffar honom och det blir oftast mycket sagt när vi träffas.

Idag har jag jobbat sista dagen för sommaren. Rätt trevligt. Har nog trivts bra, men lite långtråkigt ibland. Nåja. En erfarenhet rikare!

Synd att den här veckan är snart slut. Har haft jättetrevligt med Poffi här igen. KG fulltaligt, för första gången på länge. Men imorrn åker hon "hem" igen. Synd. Var ut en sväng ikväll till Indigo efter att ha badat bastu hos Emma. Skönt! Blev bara jag, Malin och Poffi som till sist for vidare.

Var iväg och tränade idag. Fast, det blev bara att köra ensam i gruppträningssalen. Skönt att kunna se ordentligt i speglarna och kunna ändra på direkten. Skönt att få tänja ut ordentligt också. På vägen till TV såg jag en solros i utkanten av den ena åkern vid mig. Tänkte plocka den när jag kom hem, men glömde det. Men nu när jag kom hem från Indigo så mindes jag och tog den med mig hem.

Har sakta kommit underfund med att jag nog har solros som min favorit av alla blommor. Skulle jag få välja mellan en bukett rosor och en bukett solrosor så är valet självklart, solrosor. Tyvärr så händer det inte så ofta att jag får blommor. Så jag är inte så kräsen.

Nu ska jag äta en till smörgås från mitt nybakta bröd, sen sova. Godnatt

/T

Jag och Kungen

Fick en snilleblixt här nyligen. Sitter och funderar på hur jag ska göra med min kära lägenhet. En sak som är lika självklar som att nya Föglöfärjans namn är skrattretande (Skarven) så är ju att det ska komma upp bilder på mina KG-are på väggen. Men nu blir det inga fulbilder, då får hålla sig på FB. Utan de från Nåtö passar sig bra tycker jag. Ska bara ta en ny på Poffi, sen är det kirrat.

Men en annan bild som jag kom på att jag borde ha är ju ett foto av Kungen. För det är ju tradition att om man har ett utedass, då ska man ha en bild på Kungen där ute. Och nu har jag inget utedass, utan en toalett, så borde väl det gå bra det med? En bild på Kungen? Inte?

Ikväll vet jag inte vad som blir. Kanske en promenad med Matte eller bara en fika. Malin ville minigolfa lite, jag får se.

Ha det!

/T

Har förövrigt funderat på det här med sk. "friendcollectors". Men mer om det en annan gång.

Sen sist..

Var på fotboll härom kvällen IFK-DUV. Fotade som en paparazzi. Kanske skulle vara ett nytt karriärsval för mig? Tyvärr så finns det inte så många kändisar att smyga på.. Roger Nordlund kanske?

Rätt kul att se hur mycket IFK bjöd på sig själva i mtchen. Ibland kan man ju få den känslan av dem att de sitter där upp på sina höga hästar pga deras plats i laget. Men den kvällen fick jag en helt annan känsla. Tack, tack. Sen finns de vissa som beter sig som de gör när de "spatserar" igenom lobbyn på Arken en lördagkväll. Men det är en annan femma.

Igår var jag, Mie, Emma och Poffi och metade vid kanalen. Skönt att bara sitta och meta. Skulle ha varit najs med en riktigt KG-kväll.. Men när vissa valde att sega så.. (pik, pik Malin!) Nåja, det blev en bulle över efter att vi hade fikat hos Mie sen så. Men Emma inte var sen med att äta den. Men jag förstår, man kan inte bara lämna en bulle sådär ensam på ett fat.

Idag har jag haft det rätt trevligt på jobb. Mycket folk och lite folk. Sådär lagom. Har även fått en del gjort till inför flytten. Har några småsaker kvar, som att tex öppna ett svenskt konto, men det får bli när jag väl är över på "andra" sidan. Ikväll har jag även varut ut en sväng i blåbärsskogen och plockat lite bär. Har bakat en mumsig hallon- och blåbärspaj som bara den har svalnat ska få göra mig sällskap medans jag kikar film.

Imorrn vet jag inte vad som blir. Kanske träna en gång innan mitt träningskort går ut på TV (har jobbat mitt där nu så). Kanske träffa Matte också? Vi får se.

Ha det!

/T

Lägenhet del2

Fick hem mina påskrivna kontrakt idag. Vilket betyder att den är nu min. Woho! Hittade även en ritning över hur den borde se ut. Jag har en engen balkong och hiss i huset. Skönt att slippa kånka upp och ner allt för en spiraltrappa som det är hos Matte. Men iofs, genom det så har jag bestämt att jag har första tjing på hans bäddsoffa. Hehe

Men här är då min lägenhet, ungefär..




Jag tror det kan bli rätt bra det där. Trots att det är sundsvall och allt. Nu känner jag mig taggad!

Lugn dag på jobb idag igen. Slutade tidigare, var via Edos lägenhet för att vattna blomman. Så att den lever när han kommer hem igen (om några veckor). Har planerat de sista veckorna ihop med mamma. Tror jag börjar ha allt på grej. Och hinna bra med ett besök uppe i Närpes med syrran och Tommy.

Nu ska jag städa (ska äntligen ta tag i mitt rum)

Ha det!

/T

Trött

Har haft en riktigt trevlig helg. Jobbade lite extra på fredagen. Skönt att få lite extra att dryga ut kassan med. Kan behövas. Kom hem sådär lagom efter 24 och slängde mig i sängen.

Lördagen blev det att premiärsola på Mariebads utestrand. Riktigt trevligt! Var i och simmade lite. Sen bar det iväg för att inhandla det sista inför iTech och sen bar det av ut till Kärringsund med Malin. Hade en rätt trevlig kväll, trots magont och seghet. Mycket dansat och mycket pratat. Jag tror på något sätt att gårdagskvällen har gjort att jag fått sen en annan sida av mina vänner. En sårbar sida som jag aldrig under "våra" 14 år sett. Men det är inte något negativt, utan något positivt.

Idag har jag legat en stund ute på altanen efter att jag kom hem. Skönt att få lösa lite korsord och slappa. Ikväll vankas det fotboll tror jag. Hoppas på en händelserik match med tanke på motståndet.

Nu ska jag vila lite, kanske kika lite film innan det ska fixas middag.

Ha det!

/T

Lugnt

Idag har varit en lugn och skön dag. Lagom på jobb. Tacksamma kunder idag, vilket uppskattas. Fast, de var lite besvikna när jag inte sjöng "Ålänningens sång" för dem..

Efter jobb for jag hem (via Edos lägenhet och vattna blomman) packade en snabb fikakorg och drog iväg för att slöa i solen. Tyvärr blev det för varmt när det var vindstilla så jag åkte och hjälpte Mie med att städa deras lägenhet.  Nu ikväll var jag på en 1½ timmes promenad med Malin. Rätt skönt att få gå lite.

Måste boka mina biljetter upp till Närpes innan syster yster gör det åt mig (hon är så nervös för att jag inte ska komma med!) Borde kanske gå in på Viking kontoret och kanske få bussen på samma gång? Hehe. Annars vet jag på ett ungefär var man kan ta bussen ifrån.

Nu ska jag äta något sen ska jag slöa i sängen med en film tror jag. Eller kanske lite SATC? Kanske slå två flugor i en smäll och SATC-filmen?

Ha det!

/T

Otacksamt

Idag har jag haft en rätt så otacksam dag på jobbet. Att köra en guidning när ingen lyssnar känns sådär. När de dessutom har fått lov av chefen att åka gratis (när jag har inget folk = vi går på minus den körningen) gör det hela (om det nu går) ännu mera otacksamt. Nåja. Jag har 1½ vecka kvar nu. Skönt!

Försökte ta tag i mitt städande av rum, men datorn lockade mer, så här sitter jag nu. I ett rum med grejer i oodrning och surfar. Inte bra, nej nej.

Borde också ta tag i det där projektet att få bort mina "skor" på fötterna. Har sedan april och en varm dag i NY (då jag dumt nog gick med loafers) en solbränna på mina fötter, men inte på tårna. så det ser ut som jag har ett par skor på mig alla dagar, alla tider. Nu har jag försökt genom att ha pissisar på mig på jobb, men det resulterade i en liten brun triangel längst ut på fossingarna. Hmm.. I-lands problem? Oh yes!



För övrigt ringde min syster mig idag och upplyste mig om en kul tatuering hon hade hittat på FB. Någon som hade tatuerat in ett 10cm högt, rött B breve naveln (?). Lite avis, men inget som jag kommer att göra. Räcker med mitt B på bilen (och på tröjan och byxorna..) Fast vem vet vad jag hittar på nästa gång jag åker? (jag säger inte om utan när, för återvända, det ska jag göra!)

Men nu ska jag försöka ta tag i mitt städande, sen göra något åt fossingarna.

Ha det!

/T

Ensam

Vinkde av Edo för någon timme sen. Lite trist att bli ensam igen, men på samma gång så har jag nu mycket annat att göra, så jag hinner inte riktigt sitta och fundera (förutom på jobb då). Men trist att veta att det tar ett tag igen innan vi ses.

Pratade med min kära syster idag och hon undrade när jag skulle komma upp till henne, så nu inom en snar framtid lär jag få se Närpes Centrum. Woho! Kanske även få se lite mer av Vasa än vad jag såg sist jag var där. Måste nog nästans ta och boka resan färdigt.

Borde istället för att sitta och surfa runt och läsa strunt ta och städa ur min säng. Kanske även tvätta lite och mycket mer. Kanske även ta en omgång GH. Kan ju inte gå och bli ringrostig nu heller..

Ha det!

/T


Lägenhet!

Fick hem kontrakten idag, trodde inte ens att jag skulle få den. Men tji fick jag. Lite dyr kanske, men det är tak över huvudet och den har jag tillgång till from och med i lördags. Ska bara skriva under pappren, skicka med lite papper och skicka iväg. Sen är den min. Tjoho!

Tojja, ensam på 44m2. Med KÖK! Nu ska här lagas mat! Har ingen ritning över lägenheten, tyvärr så glömde jag bort att kopiera den härom dagen. Nåja..

Wohoo! Nu känns det inte så tungt att jobba ikväll 17-20 på TV.

/T

Augusti

Försöker smaka på ordet, medans jag funderar på vad det eg betyder. Betyder det höst, kallt och slut på allt roligt, eller betyder det nu-klämmer-vi-ur-det-sista-och-bästa-ur-sommaren-till-den-31a? Med tanke på dagens väder så funderar jag tyvärr på det första.. Men det är rätt trevligt med regn med.

Hade en jättetrevlig dag och kväll igår. Lugnt på jobb (som vanligt), var och åt middag på ÅSS med Edo och hans vänner. Mycket trevligt! Sen blev det Indigo och Arken (behövde ta igen eftersom jag missade lite häromveckan..). Hehe.

Idag har det varit en trög med skön dag. Fick sova ut hur länge jag ville. Drack lite kaffe innan vi traskade iväg för att äta pizza. Tyvärr var jag för trött, så jag fick med mig näst intill hela pizzan hem.

Just nu sitter jag och funderar på om jag ska börja lägga upp ett fotoalbum på fb, eller två. Om jag ska göra ett skilt för poolpartyt, eller om jag bara ska klämma in de bilder jag gillar i ett klassiskt "sommaren 09"-album?

Saker som tåls att funderas på.

Ha det!

/T

RSS 2.0