Syskon + kompisar

Har funderat på en sak ett tag nu. Hur bra vi allaihop hängde ihop här runt varann. Dvs; KG + tillhörande syskon (kan liknas med stödmedlemmar av KG).

Vi var ju alltid ett gäng som hängde, det var inte ofta som vi bara var två. Utan det blev per automatik om man skulle simma vid Solberget blev det; jagMalinMiePoffiDianaCatta... Var vi hos Emma och lekte, ja då blev det oftast EmmaMalinMiePoffiTojjaOscarLeoFabbe. Var vi hos Poffi så blev det PoffiMieMalinJagTiaKrille. Tja, fast Krille kan inte riktigt räknas som syskon. Fast, att leka med Tia hände inte lika ofta som det att Diana hängde på, eller syrran.

Så, vi hade nog en rätt bra sammanhållning här. Synd bara att folk har spritts för vinden. Fast, vissa har inte flugit så långt bort, faktiskt närmare mig än tidigare (Mie + Juanco). Däremot har den som bodde närmast nu flyttat längst bort (Poffi).

Så, nu kommer det här förslaget igen. Förra våren var en riktig KG-vår och då blev det en del prat om fotografering osv. Nu tycker jag att vi gör slag i saken och gör det nästa gång Poffi kommer! Eller nästa år, lagom till 15års dagen?

Annars har jag haft en bra dag. Fått tillbaka bilen och vet att onsdagen kommer närmare. Har även fått upp alla utemöbler på altanen, så nu snart borde det gå att sitta ute och grilla. Härligt! Mm. Grillad marienad lax med sallad med mozzarella och kanske örtbröd? Hmm. Mums!

Nu äta en bit till av rabarberkakan. Ha det!

/T

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0