Ett gott skratt förlänger livet

Ojoj. Igår satt jag och kikade igenom en film från ölolympiaden som Ullis filmade när vårat lag "skidade". Haha. Om ett gått skratt förlänger livet, så borde jag snart kunna bli rätt gammal.

Gårdagen var en höjdare! Först tacobuffé på BK och sen vidare mot Kåren. Fick en uppgift var som vi skulle göra under kvällen, men det gick sådär med min uppgift. Hade att jag skulle luta mig tillbaka och säga "aaah" när jag hade sagt något bra. Tyvärr så gick det sådär med det. Kul och mycket folk på kåren!

Idag är det öljakt, men jag orkade inte. Efter lite funderande så blev jag hemma. Ingen annan verkade orka gå heller så. Har ändå en hel del som borde göras. Har fortfarande inte fållat upp mina gardiner, jag borde också dammsuga lite. Så kanske jag kan ta och visa bilder på hur jag bor efter det?

Tror jag vet vem jag ska vara på nästa veckas storsittning, temat är film.. Ska googla lite bilder och kika. Imorrn kommer morbror och hans fru här via med lite grejer som jag har lämnat efter mig. Skönt! Sen nästa veckas söndag kommer Edo hit upp. Skönt med lite sällskap!

Nej, fålla gardiner var det ja!

Ha det!

/T

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0