Första dagen i skolan och av nollningen

Oj. Usch vad nervös jag var igår morse när jag cyklade ner till skolan! Men, vi är en lagom stor klass (22 pers) så jag tror nog det kan bli bra. Fixade det mesta igår på skolan också. så nu är jag både medlem i kåren och fått min inloggning till sudentportalen. Det enda är då internet till. Men det kommer!

Igår var det först stadsvandring. Verkar vara en skön och trevlig stad! Tror nog det här kommer att bli bra! Igår kväll började nollningen. Hade lära-känna-kväll. Hamnade i en riktigt bra grupp! Vann bla "smör-sångs-tävlingen" som var riktad till generalerna och så vann vi en frågetävling. Så efter gårdagen ligger jag på 86p. Inte illa. Fast, vissa ligger på mer i min grupp. Var ut till kåren, men blev tidig hemgång. började 8.15 idag så.

Var rätt trögt att stiga upp imorse, men samtidigt så var det jätteintressant. Så jag vaknade nog till liv på föreläsningen. Idag efter skolan blev det fika med Ullis, Jenny och Malin. Passade på att göra en intervju som vi ska renskriva imorrn. Sen gick jag och Malin runt och letade saker som fallben, linjaler, brytknivar och mappar. Kändes nog i plånboken det där! Fick även några häten inhandlade och en ny kalender. Så nu håller jag nog mera reda på saker och ting.

Nu ska jag ta det lugnt. Kanske åka och storhandla en del basvaror på Willy's och sen senare ikväll blir det vinbrännboll på JFS. Fick ett peppningsmess från en fadder lite tidigare om att vi skulle krossa JFS senare. Så det känns bra.

Oj! Mycket skrivet, mycket gjort!

Ha det!

/T

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0