Nog märks det..

..att jag kommer från Åland. För tidigare ikväll när jag skulle cykla iväg på faddermiddagen så stod det en åländskt-reggad bil ute på gården. Dessutom stod det tre personer runt den.. Tyvärr var det ingen som jag kände igen. Men tydligen bor det en till ålänning i trappuppgången breve mig. Men för det måste jag ändå glo lite sådär lagom. Haha

Var jättetrevligt hos faddrarna ikväll. God pizza och gott sällskap. Synd bara att vi var så några, men samtidigt så är vi inte så många med i vår grupp heller. Planerade inför den kommande pubrundan på onsdagen. Har som tema nationaliteter, och hade tidigare blivit tilldelade Jamaica. Men, efter lite diskussion så har vi nu bytt. Skönt!

Nu sitter jag och kikar på sport och äter plättar. Blev så sugen och har så mycket ägg i kylen, så jag kunde lika gärna laga lite. Mums!

Imorrn är det bara 45min skola. Men måste fixa en del saker på stan. Ska bla fixa mitt passerkort till skolan (som alla andra) och fixa svenskt personnummer.

Nej, om jag skulle ta en NightNurse och sen sova. Är grymt trött och känner hur jag börjar få ont i huvudet. Vill inte bli sjuk nu! Eller, på onsdag och lördag vill jag inte!

Ha det, godnatt!

/T

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0