Utanför

Kom nyss hem från grillningen. Hade trott att det skulle bli något lite annat. Men, tja alla har vi väl fel ibland.

Tappade helt stämningen efter ett tag och när jag varken har ägt ett tvspel eller bott i sverige och sett vissa tv-program. Så jag valde att cykla hem. Kände ändå inte för att gå på kåren, eventuellt betala för det när varken mina faddrar var där eller att jag har fått mitt kårkort. Neheddu.

Fick ordentlig hemlängtan när jag satt på Förrådet. Började fundera på mitt liv här. Visst utbildningen är hur bra som helst! Men vad är en bra utbildning när det inte känns lika bra "after-hours"?

Jag längtar efter mina vänner. Även fast vi nu kanske inte bor nära varann, så vet jag var jag har dem när vi träffas vid jul.

Jag hatar den här osäkerheten! Känner mig inte alls pepp inför den kommande nollningsveckan. Men jag har redan fixat kläder inför imorrn, så jag ska nog gå. Samma inför lördagen, så det får nog bli. Men annars får jag se.

Nu ska jag kika film, sen ta natt.

Godnatt

/T

Kommentarer
Postat av: Emma Melina

Längtar också efter alla, och känner mig rätt ensam.. Du vet att det är bara o sätt sig i bilen o köra ner hit när du vill, ifall du skulle vara ledig lite längre eller så :)

2009-09-09 @ 08:12:36
Postat av: Mie

Eller hit!

2009-09-09 @ 20:00:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0