det blir inte alltid som man tänkt sig

Hade planerat att när jag skulle vara hemma få mysa med mammas kattungar. Men, det blir inte alltid som man tänkt sig. Tyvärr så klarade sig ingen av dem. Säkert var faktorerna att de var väldigt små när de föddes, det var en relativt stor kull, första kullen för Skrållan (hon brydde sig inte) och problem med för ungarna att dia.

Så nu blir det inte några kattungar att mysa med. Får mysa lite med Skrållan och Newton istället. Tråkigt, men det är bättre än ingenting. Dessutom lär det bli ett besök ut till Pepparskär så då får jag busa lite med westisarna.

Men, det är några dagar kvar tills dess. Före det ska jag hinna med en hel del. Närmast ligger morgondagens handledning kring grafisk designhistoria och min tilldelade konstnär. Så imorrn hoppas jag på att jag får ut mina utskrifter så jag kan limma på något på mitt kalejdoskop.

Ju mer jag kikar på filmer som min konstnär, Pipilotti Rist har gjort, desto mer gillar jag henne. Kul med en konstnär som verkar glad och lycklig. Som använder färg och glada människor.

Men, nu ska jag låta hjärnan vila någon timme innan det är dags för en ny dag.

Ha det!

/T

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0